Styrepresentasjon

DSC_6815 Ellen Jerre, Leder

Hunder: Topsy (2010) og Bob Marley (2012)

Vi har hatt berner og vært medlem i NBSK siden 2001. Vår første berner het Ronja. Hun ble nesten ni år, men så innhentet kreften henne. Nå har vi våre to bernere som er bestevenner. Som alle bernere står tur og mat høyt på ønskelisten. Vi er ivrige på lydighetstrening og agility. Topsy har vært klappehund i mange år, og Bob Marley har nylig begynt å trekke, dog litt forsiktig pga. en tidligere skade. Jeg har vært varamedlem i styret siden 2014, og ble valgt inn som leder nå i desember 2016.

trulsfagerberg Truls Fagerberg, Nestleder

Hunder: Maja (2012) og Frida (2015)

Jeg har vært aktivt med siden oppstarten i 1998, sammen med Trine, og vi har totalt hatt 7 Bernere, den første kom i hus i1985. Nå er det Maja (født i 2012) og Frida (født i 2015) som deler sofaen med mor og far. Dette er min første periode i styret, men jeg vært redaktør/teknisk ansvarlig for Berner-Nytt i bortimot 15 år. Jeg har i perioder også hatt ansvaret for avdelingens og hovedklubbens nettsider. Heldigvis er det flere som bidrar med tekst og bilder slik at vi har et fint avdelingsblad. Maja er besøkshund og det er en aktivitet vi trives veldig godt med. Vi har også vært aktive med trekk med flere av hundene og planen er at Frida skal få prøve seg til høsten. Vi trives veldig godt i avdelingen med mange hyggelig folk og koselige aktiviteter. Tur i skog og mark er fint og da følger vi ofte denne regelen: «Det er ikke lengden på turen som er viktig men hvor lenge vi er ute

Nina Eskedal, styremedlem

Hund: Windy

Tekst kommer….Jeg ble styremdlem i desember 2018.

 Tone Tone Ramberg, styremedlem, ansvarlig for trekk

Hund: Fjale (2012) og Quark (2016).

Hva jeg liker å gjøre med hunden er å gå trekk. I tillegg er det mye tur med og uten kløv, godbitsøk, og litt triks, lydighet og agility. Jeg har vært styremedlem siden 2013.

Rune Hval, Kasserer

Hund: Alba

Tekst og bilde kommer……

Nicolai Brechan, varamedlem

Hund: Hero og Castor

Tekst kommer….. Jeg er ny i styret fra desember 2018.