Styret

DSC_6815 Ellen Jerre, Leder

Hunder: Topsy (født 6.4.2010) og Bob Marley (født 12.3.2012)

Vi har hatt berner og vært medlem i NBSK siden 2001. Vår første berner het Ronja. Hun ble nesten ni år, men så innhentet kreften henne. Nå har vi våre to bernere som er bestevenner. Som alle bernere står tur og mat høyt på ønskelisten. Vi er ivrige på lydighetstrening og agility. Topsy har vært klappehund i mange år, og Bob Marley har nylig begynt å trekke, dog litt forsiktig pga. en tidligere skade. Jeg har vært varamedlem i styret siden 2014, og ble valgt inn som leder nå i desember 2016.

trulsfagerberg Truls Fagerberg, Nestleder

Hunder: Maja (2012) og Frida (2015)

Jeg har vært aktivt med siden oppstarten i 1998, sammen med Trine, og vi har totalt hatt 7 Bernere, den første kom i hus i1985. Nå er det Maja (født i 2012) og Frida (født i 2015) som deler sofaen med mor og far. Dette er min første periode i styret, men jeg vært redaktør/teknisk ansvarlig for Berner-Nytt i bortimot 15 år. Jeg har i perioder også hatt ansvaret for avdelingens og hovedklubbens nettsider. Heldigvis er det flere som bidrar med tekst og bilder slik at vi har et fint avdelingsblad. Maja er besøkshund og det er en aktivitet vi trives veldig godt med. Vi har også vært aktive med trekk med flere av hundene og planen er at Frida skal få prøve seg til høsten. Vi trives veldig godt i avdelingen med mange hyggelig folk og koselige aktiviteter. Tur i skog og mark er fint og da følger vi ofte denne regelen: «Det er ikke lengden på turen som er viktig men hvor lenge vi er ute

 Alf-Henriksen Alf Henriksen, styremedlem, ansvarlig for klappehunder

Hund: Mitzi (født våren 2010)

Jeg ble medlem i avdelingen i 2002, med tispen Nemi fra oppdretter Anne Kari Skardhamar på Skedsmokorset. Nemi ble knapt 7 år, da kreften hentet henne. 7 – 8 måneder senere fikk vi kjøpe Mitzi av oppdretter Else-Marie Sundgaard på Kongsberg. Mitzi er nå 5 1/2 år, frisk og høylydt! Jeg sitter i styret på andre valgperiode (valgt inn i 2012). Det er mange flotte mennesker i avdelingen, som uegennyttig jobber for at vi alle skal få et godt og trivelig hundehold, og jeg synes det er fint å kunne bidra etter fattig evne. Derfor vil jeg oppfordre alle som har anledning til bli med på det dugnadsarbeidet det er å drifte avdelingen!

 Tone Tone Ramberg, styremedlem, ansvarlig for trekk

Hund: Fjale (født: 10.04.2012).

Hva jeg liker å gjøre med hunden er å gå trekk. I tillegg er det mye tur med og uten kløv, godbitsøk, og litt triks, lydighet og agility. Jeg har vært styremedlem siden 2013.

Terje Terje Moen, Kasserer

Hund: Selma (født: 26.7.2011)

En veldig snill (litt reservert) men bestemt dame som elsker lange turer med kløv så vel som å ligge i armkroken i sofaen og tygge griseøre. Jeg har vært medlem av styret siden 2008, kasserer siden 2010.

 Ole Johan Dahl Ole Johan Dahl, varamedlem

Hund: Odin (født: august 2011)

Odin fikk vi da han var 1 ½ år gammel. Han er en veldig blid og stor gutt som skal hilse på alle sammen i bernerfamilien. Hjemme er han rolig og ligger mest ute og følger med på alt som skjer. Han liker å trekke, men blir nok ikke å se i draget fremover grunnet korsbåndskade (høst 2016). Han er meget opptatt av mat, og derfor kjempegod til å åpne poser, Stines vesker og julepresanger. Jeg er ny i styret fra desember 2016.