Styrepresentasjon

DSC_6815 Ellen Jerre, Leder

Hunder: Topsy (født 6.4.2010) og Bob Marley (født 12.3.2012)

Vi har hatt berner og vært medlem i NBSK siden 2001. Vår første berner het Ronja. Hun ble nesten ni år, men så innhentet kreften henne. Nå har vi våre to bernere som er bestevenner. Som alle bernere står tur og mat høyt på ønskelisten. Vi er ivrige på lydighetstrening og agility. Topsy har vært klappehund i mange år, og Bob Marley har nylig begynt å trekke, dog litt forsiktig pga. en tidligere skade. Jeg har vært varamedlem i styret siden 2014, og ble valgt inn som leder nå i desember 2016.

trulsfagerberg Truls Fagerberg, Nestleder

Hunder: Maja (2012) og Frida (2015)

Jeg har vært aktivt med siden oppstarten i 1998, sammen med Trine, og vi har totalt hatt 7 Bernere, den første kom i hus i1985. Nå er det Maja (født i 2012) og Frida (født i 2015) som deler sofaen med mor og far. Dette er min første periode i styret, men jeg vært redaktør/teknisk ansvarlig for Berner-Nytt i bortimot 15 år. Jeg har i perioder også hatt ansvaret for avdelingens og hovedklubbens nettsider. Heldigvis er det flere som bidrar med tekst og bilder slik at vi har et fint avdelingsblad. Maja er besøkshund og det er en aktivitet vi trives veldig godt med. Vi har også vært aktive med trekk med flere av hundene og planen er at Frida skal få prøve seg til høsten. Vi trives veldig godt i avdelingen med mange hyggelig folk og koselige aktiviteter. Tur i skog og mark er fint og da følger vi ofte denne regelen: «Det er ikke lengden på turen som er viktig men hvor lenge vi er ute

 Alf-Henriksen Alf Henriksen, styremedlem, ansvarlig for klappehunder

Hund: Mitzi (født våren 2010)

Jeg ble medlem i avdelingen i 2002, med tispen Nemi fra oppdretter Anne Kari Skardhamar på Skedsmokorset. Nemi ble knapt 7 år, da kreften hentet henne. 7 – 8 måneder senere fikk vi kjøpe Mitzi av oppdretter Else-Marie Sundgaard på Kongsberg. Mitzi er nå 5 1/2 år, frisk og høylydt! Jeg sitter i styret på andre valgperiode (valgt inn i 2012). Det er mange flotte mennesker i avdelingen, som uegennyttig jobber for at vi alle skal få et godt og trivelig hundehold, og jeg synes det er fint å kunne bidra etter fattig evne. Derfor vil jeg oppfordre alle som har anledning til bli med på det dugnadsarbeidet det er å drifte avdelingen!

 Tone Tone Ramberg, styremedlem, ansvarlig for trekk

Hund: Fjale (født: 10.04.2012).

Hva jeg liker å gjøre med hunden er å gå trekk. I tillegg er det mye tur med og uten kløv, godbitsøk, og litt triks, lydighet og agility. Jeg har vært styremedlem siden 2013.

Rune Hval, Kasserer

Hund: Alba (født: ??)

Tekst og bilde kommer……

 Ole Johan Dahl Ole Johan Dahl, varamedlem

Hund: Odin (født: august 2011)

Odin fikk vi da han var 1 ½ år gammel. Han er en veldig blid og stor gutt som skal hilse på alle sammen i bernerfamilien. Hjemme er han rolig og ligger mest ute og følger med på alt som skjer. Han liker å trekke, men blir nok ikke å se i draget fremover grunnet korsbåndskade (høst 2016). Han er meget opptatt av mat, og derfor kjempegod til å åpne poser, Stines vesker og julepresanger. Jeg er ny i styret fra desember 2016.

 

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.