NBSK avd. Rogaland

Fellestur Feb 2017

Fellestur februar 2017

NBSK avd. Rogaland jobber for at vi skal få et bra Berner miljø i området og vi prøver og legge til rette for aktiviteter som kan passe for de fleste. Foreløpig har vi fast trening hver tirsdag. Den første tirsdagen i måneden er vi ute på Sola Hundesenter og har trening sammen med Eric Sandvold som driver senteret. De andre tirsdagene møtes vi på Trones Skole i Sandnes og trener på alt fra utstilling til lydighet.

Vi har også en gjeng som treffes hver onsdag på Haugen bufellesskap i Sandnes kommune og trekker brukere her rundt Stokkelandsvatnet i sakkokjerrer.

Utenom disse aktivitetene prøver vi å få til en del fellesturer og vi har også et området på Sviland i Sandnes kommune som vi leier sammen med NMHK som vi har fritt til å bruke hver søndag. Her har vi arrangert Bernertreff med diverse aktiviteter.

 

Styret lager også til en aktivitetsplan for klubben som dere kan finne her.

De fleste aktivitene blir også lagt ut på facebook sidene som vi har, se nedenfor for link til sidene.

 

I år skal NBSK avd. Rogaland arrangere en rasespesial i Rogaland. Håper mange vil være med på en koselige dag i Rogaland.

Rasespesial 09.09.2017

 

Høres dette ut som noe du kunne tenke deg å være med på? eller er du en ny bernereier?

Ta kontakt med NBSK avd. Rogaland på facebook eller send mail.

NBSK avd. Rogaland (Offentlig side)

Bernergrupen, Rogaland (Lukket side)

Vi er veldig interesserte i både nye 2- og 4-beinte.

 

Siste nyheter fra NBSK avd. Rogaland Gå til arkiv

Vestlandsspesialen 2016

Husk å melde på til avdeling Rogaland og avdeling Bergen & omegns felles spesial 11.-12. juni i Bergen – Vestlandsspesialen 2016. Påmeldingsfristen er 23. mai. Se Vestlandsspesialen2016 for mer informasjon.