NBSK avd. Rogaland

Skjærtorsdagstur 2018

NBSK avd. Rogaland jobber for at vi skal få et bra Berner miljø i området og vi prøver og legge til rette for aktiviteter som kan passe for de fleste. Foreløpig har vi fast trening hver tirsdag. Den første tirsdagen i måneden er vi ute på Sola Hundesenter og har trening sammen med Eric Sandvold som driver senteret. De andre tirsdagene møtes vi på Trones Skole i Sandnes og trener på alt fra utstilling til lydighet.

Vi har også en gjeng som treffes hver onsdag på Haugen bufellesskap i Sandnes kommune og trekker brukere her rundt Stokkelandsvatnet i sakkokjerrer.

Utenom disse aktivitetene prøver vi å få til en del fellesturer og vi har også et området på Sviland i Sandnes kommune som vi leier sammen med NMHK som vi har fritt til å bruke hver søndag. Her har vi arrangert Bernertreff med diverse aktiviteter.

 

De fleste aktivitene blir også lagt ut på facebook sidene som vi har og Spond, se nedenfor for link til sidene. HER er en kalender over hva som skjer frem til sommerferien.

 

NBSK avd. Rogaland arrangere en rasespesial i Rogaland 16/09-18. Det er også opprettet et eget arrangement på facebook for denne utstillingen hvor det vil bli lagt ut mer info etterhvert. Velkommen!

 

Er du ny bernereier og synes dette høres ut som noe du kunne tenke deg å være med på?

Ta kontakt med NBSK avd. Rogaland på facebook eller send mail.

NBSK avd. Rogaland (Offentlig side)

Bernergrupen, Rogaland (Lukket side)

 

 

Siste nyheter fra NBSK avd. Rogaland Gå til arkiv

Vi søker hunder til Raseparaden på Dogs4All

NBSK er påmeldt søndag 18.november. Raseparaden vil foregå i hall E, og oppstart er beregnet til ca. kl. 13.30. (oppmøte noe tidligere). Vi ser for oss 4-5 Bernere, gjerne både tisper og hannhunder, for å vise variasjoner innenfor rasen. Det er også ønskelig at en av disse trekker vogn, samt en med kløv. Hvis noen […]

Tilbud på NBSKs Jubileumsbok

Har du ennå ikke kjøpt NBSKs jubileumsbok «De 30 første årene«? Vi tilbyr vi denne til sterkt redusert pris i november og desember, for bare kr. 100,- (pluss eventuell porto). Skal du på «Dogs4All» i november, og bestiller innen tirsdag 13.11., kan vi ta med boka/bøkene dit, så sparer du portokostnader. (Porto 1 bok: kr. […]

Innkalling til Årsmøte og saksdokumenter

NBSKs årsmøte holdes 2. juni på Nebbenes. Innkalling, med saksdokumenter, er nå lagt ut på nettstedet (velg Årsmøtet under NBSK, velg så 2018). Saksdokumentene blir også sendt på e-post til alle medlemmer som har registrert riktig e-post i NKKs database (for mer info om riktig registrering av e-post, klikk her). NBSKs sekretær er i dag […]