NBSK avd. Rogaland

Sommertur rundt Stokkelandsvatnet 16.juni 2019

NBSK avd. Rogaland jobber for at vi skal få et bra Berner miljø i området og vi prøver og legge til rette for aktiviteter som kan passe for de fleste.

Tirsdager prøver vi å få til tur eller treninger som annonseres på FB og Spond – vært litt redusert kapasitet i vår pga skade på turgeneralen.

Vi har også en gjeng som treffes hver onsdag på Haugen bufellesskap i Sandnes kommune og trekker brukere her rundt Stokkelandsvatnet i saccokjerrer.

Utenom disse aktivitetene prøver vi å få til en del fellesturer og vi har også et området på Sviland i Sandnes kommune som vi leier sammen med NMHK som vi har fritt til å bruke hver søndag. Her har vi arrangert Bernertreff med diverse aktiviteter.

Aktivitene blir lagt ut på facebook sidene som vi har og Spond, se nedenfor for link til sidene.

NBSK avd. Rogaland arrangere en rasespesial i Rogaland 14/09-2019.
Det er også opprettet et eget arrangement på facebook for denne utstillingen hvor det vil bli lagt ut mer info etterhvert.
Velkommen! – last ned annonsen her 🙂

Er du ny berner eier og synes dette høres ut som noe du kunne tenke deg å være med på?

Ta kontakt med NBSK avd. Rogaland på facebook eller send mail.

NBSK avd. Rogaland (Offentlig side)

Bernergrupen, Rogaland (Lukket side)

Siste nyheter fra NBSK avd. Rogaland Gå til arkiv

Kløvhunder tok sølvmerket

Årets første kløvhundprøve

Året rakk altså ikke å bli mer enn snaue tre uker gammelt før den første kløvhundprøven gikk av stabelen. Det skjedde i regi av NBSK avd. Rogaland og turen gikk i området ved Klepp stasjon og Njåskogen. Det var tre hunder med førere ga seg i kast med sølvmerkekravet; 15 kilometer med 20% av kroppsvekt […]