NBSK avd. Rogaland

Nelly

Velkommen til oss

I NBSK avdeling Rogaland finner du mange trivelige hunder og hundeiere. Vi disponerer en hundepark på Bråstein hver søndag. Her er det i løpet av året flere aktiviteter som valpekurs, utstilling, lydighetstrening, hinderløyper, sosialisering (for to og firbeinte), kurs, årsmøter og mye mer. Avdelingen har vært aktiv i mange år, men med varierende aktivitetsnivå.

Hver onsdag kl. 17.45-19.00 er vi en gjeng som driver med trekking. Da trekker hundene kjerre med  beboere i et bofellesskap på Haugen. Alle er velkommen med, enten som trekkhund eller bare for turens skyld.

Amie og Amira

For mer informasjon om avdelingen og aktivitetene våre sjekk ut vår facebookside. I tillegg kan du sjekke ut gruppen Bernergruppen, Rogaland. Ikke nøl med å ta kontakt med noen av oss i styret. Du finner oss i styrerepresentasjonen.

Vi håper at alle bernereiere i Rogaland knytter seg til klubben og avdelingen. Informasjon om hvordan du blir medlem finner du på hovedsiden til NBSK, ellers så er det bare å ta kontakt med noen i styret i avdelingen hvis du har spørsmål.

Siste nyheter fra NBSK avd. Rogaland Gå til arkiv

Kommende hendelser

Kommende hendelser: 20.november: Bernerens dag i Rogaland hundepark (obs ny dato) 4.desember: Grøtfest i Rogaland hundepark —— 5.februar 2023: Årsmøte i Rogaland hundepark