NBSK avd. Trøndelag

Hei!

Velkommen til oss i avdeling Trøndelag!

NBSK avd. Trøndelag på byvandring i Trondheim 10.12.17

Avdeling Trøndelag er en av de største avdelingene i NBSK, og vi ligger på et medlemstall på 70-80 berner eiere.

Aktivitetene vi har er turer, treff og kurs. Vi har nå fått et felles treffpunkt. Det er fast ukentlig trening på tirsdager kl.17.00 i Jaroshallen fram til påske 2023. Ekstra info legges ut fortløpende på Facebookgruppen vår.

Avdelingen har også siden i 1998 arrangert sin utstilling “Trønderspesialen” hvert år. I år (2022) vil den bli arrangert i 28. mai på Klett (Trondheim hundehall). Info om utstillingen ligger i kalenderen.

Vi håper at alle bernereiere i Trøndelag knytter seg til klubben og avdelingen. Informasjon om hvordan du blir medlem finner du på hovedsiden til NBSK.

Ta gjerne kontakt med leder i avdelingen hvis du har spørsmål som du lurer på.

 

Siste nyheter fra NBSK avd. Trøndelag Gå til arkiv

NBSKs Årsrapport for 2021 kan nå bestilles (ny bestillingsfrist)

Nytt av året er at NBSK har startet å utgi en Årsrapport. NBSKs Årsrapport sammenfatter resultatene fra eksteriørutstillinger, brukshundkonkurranser og brukshundaktiviteter for det aktuelle kalenderåret. Også vinnere av hhv. allsidighetsprisen, oppdretteprisen og hedersprisen er omtalt. Denne første årsrapporten tar for seg resultatene fra kalenderåret 2021. Rapporten er tilgjengelig som nedlastbar pdf-fil (link til årsrapporten). Ønsker […]