NBSK avd. Oslo og omegn

Velkommen til Osloavdelingen. Avdelingen disponerer Norsk Folkehjelp sin hytte i  Østmark i Oslo. Like ved Ulsrudvannet. Vi har treff hver tirsdag i samsvar med skoleruta, annen hver uke i januar februar og mars.

 Følg med på vår kalender og Årshjulet.

Avdelingen disponerer flere vogner for trekk. Siste tirsdag i hver måned har vi enkel lydighets/vedlikeholdstrening. Agility-utstyr disponerer vi også.

Avdelingen arrangerer på høsten Bernerens Dag hvor vi presenterer Berneren som bruks og familiehund. Vi prøver å få til en fellestur en gang i måneden. På Luciadagen 13.12 samles vi ved Østbanen og går Luciatog opp Karl Johan.

Følg med i våre aktiviteter på NBSK  Årshjul, kalender og FB.

Valper liker vi veldig godt å få besøk av, de er selvskrevne gjester til å komme inn på hytta.

3_aktiviteter_Årshjul NBSK, Oslo.2020/21 3_aktiviteter_Årshjul NBSK, Oslo.2020

NBSK Avd. Oslo & Omegn ønsker deg og Berneren din velkommen til avdelingen.

https://aro-profilering.no/

Organisasjonsnummer: 994 825 518

Siste nyheter fra NBSK avd. Oslo og omegn Gå til arkiv

avd.Oslo&omegn,Årsmøte

Hei alle sammen avd.Oslo&omegn Meddeler at vårt Årsmøte er utsatt til 9.februar 2021.pga pandemien. Innkalling blir sendt ut 27.januar 2021. Vårt tradisjonelle Lucia tog har vi avlyst grunnet pandemien.

Avd.Oslo&omegn, Rabattavtale med Best for Dogs

Rabattavtale med Best for Dogs hundesenter! I høst har vi inngått en rabattavtale med Best for Dogs As. Avtalen gir medlemmer av NBSK avd Oslo og omegn, og nærliggende avdelinger, rabatterte priser på kurs og konsultasjoner ved Best for Dogs hundesenter og gjelder i første omgang ut september 2021. Best for Dogs As er et […]

Avd.Oslo&omegn, nye nasjonale regler

Hei alle sammen. Pga Nye nasjonale regler idag 26.oktober 2020 Har styret i avd Oslo & omegn tatt en avgjørelse om å AVLYSE alle våre aktiviteter frem til begynnelsen av desember. . Dette innebærer ingen Bernertreff på tirsdager og planlagte  søndagsturer. Vårt årsmøte lar vi stå inntil evt. Nye regler fra regjeringen. Vi skal holde […]