NBSK avd. Buskerud

Hei og velkommen til oss i NBSK Avd. Buskerud!!

Vi er en avdeling under NBSK og har som interesse våre vakre Berner-Sennen hunder. Vi ønsker å være med på å utvikle hundene, og deres eiere innen dette området.
Vi holder ukes treff, kurs og turer for våre medlemmer.
Vi treffes torsdager kl.: 19.00 på HOHK’s lokaler i Hokksund.
Våre bernere elsker å jobbe, og når vi jobber med dem. Vi får ikke glemme at de er flokkdyr, så ta muligheten vi tilbyr om et sosialt møte med likesinnede. Uansett hvilke ambisjoner du har for din venn, så kom innom. NBSK Avd. Buskerud vil treffe deg.
Nye hundeeiere ønskes alltid velkommen til oss. Vi er åpne for spørsmål kring Berner-hold og forsøker etter største evne å hjelpe. Har du noen venner eller bekjente som vil være med, er de også velkomne.

Klubbens medlemmer kan låne vogner for trekk, kløv, sporliner og Agility-utstyr.

Er du interessert i å prøve ut noe av disse utstyrene, er det bare og ta kontakt med klubbens kontaktperson.

 

 

Siste nyheter fra NBSK avd. Buskerud Gå til arkiv

Sykdomsutbrudd – Oppdatert informasjon om arrangementer

Basert på siste informasjon og anbefalinger fra NKK, har NBSK besluttet å innstille alle NBSK aktiviteter, også det planlagte Østfoldtreffet i helgen. Skulle det imidlertid fremkomme nye opplysninger eller råd fra Mattilsynet og/eller NKK i morgen, vil man ta en ny vurdering. Endelig beslutning vedr. Østfoldtreffet blir derfor tatt kl. 17 fredag, og informasjon om […]

Advarsel – Alvorlig smittsom sykdom hos hund, Oslo-området

Som de fleste sikkert har fått med seg gjennom flere innslag i media i dag er det meldt om utbrudd av en hittil ukjent smittsom sykdom, der 6 hunder er rapportert døde. Dette gjelder primært Oslo-området. Også NKK har omtalt dette, og kommer med råd. Les mer på NKKs side: https://www.nkk.no/aktuelt/ukjent-smittsom-sykdom-hos-hund-article159244-985.html Les eventuelt mer i […]