NBSK avd. Østfold

Velkommen til oss

 Vi holder til i Agnalt Grendehus (tidl.skole) Agnaltvn 212 , 1708 Sarpsborg, kart link her.

NBSK avd Østfold ble etablert i 1984 . Vi treffes hver tirsdag til felles trening, hvor vi har forskjellige aktiviteter. Her er ingen Berner for ung eller for gammel vi ønsker også andre raser hjertelig velkommen til våre treff.

Her treffes vi hver tirsdag nesten gjennom hele året, tar sommerferie fra midten av juni til midten av august, og juleferie fra rundt 10 desember til ca 10 januar.

Hva gjør vi:

Første tirsdag i mnd er det fast miljø/sosial trening. Vi har ett variert opplegg for våre hunder, og det er innspill fra våre medlemmer som ofte styrer hva vi gjør på tirsdagene. Det sosiale / miljø  aktivitetsnivået er like viktig for oss tobeinte som for de firbeinte, så vi kan by på kiosksalg av nystekte vafler, pølser, brus og kaffe i pausene.

Dersom det er valper til stede så starter vi med dem ca kl 18.00

Fra ca 19.00 er det de voksnes tur.

Hverdagslydighet: Det er den viktigste delen av og ha hund.

Rally lydighet.

Lydighet.

Agility: Vi har en del agility utstyr som vi tar fram ved behov.

Temakvelder.

Medlemsmøter.

Fellesturer. Ca en i mnd rundt omkring i fylket.

Sommerfest / julebord

Støtt oss med din Grasrotandel:

SMS: Send kodeord «GRASROTANDELEN 996767302» til nummer 60 00 0 (tjenesten er gratis)

Norsk Tipping på nett: Klikk deg inn på NORSK BERNERSENNEN KLUBB AVD. ØSTFOLD. Her er det enkelt å velge oss som din grasrotandelmottaker.

Hos kommisjonær: Der du tipper kan du be om at NORSK BERNERSENNEN KLUBB AVD. ØSTFOLD får din andel. De ordner alt sammen for deg.

Hvordan komme i kontakt med oss:

  

https://calendar.google.com/calendar/embed?height=400&wkst=2&bgcolor=%23A79B8E&ctz=Europe%2FAmsterdam&showPrint=0&showDate=1&showTabs=1&showCalendars=0&showTz=0&src=OXBuOWFvczRjbzk2amlhdWlwbG1scmhjdXNAZ3JvdXAuY2FsZW5kYXIuZ29vZ2xlLmNvbQ&color=%23D50000

Siste nyheter fra NBSK avd. Østfold Gå til arkiv