NBSK avd. Vestfold

Velkommen på trening og til sosiale sammenkomster!

Trening

Hver tirsdag i sommerhalvåret, samt annenhver tirsdag i vinterhalvåret, inviterer vi deg til lettbeint sosialtrening i Åsrumveien 101. Våre flotte fasiliteter inkluderer et stort treningsfelt med naturlig gress og fantastiske lokaler for sosialt samvær.

Våre treningsøkter er tilpasset alle nivåer og det er plass til alle, enten du er nybegynner eller en erfaren hundeeier. Vi tilbyr varierte aktiviteter som sosialtrening, lydighetstrening, rallylydighet, klikkertrening, sportrening, agility og utstillingstrening.

Adresse: Åsrumveien 101, 3242 Sandefjord (Få veibeskrivelse)

Tidspunkt: Tirsdager kl 19.00

Turer

Vi arrangerer 3-6 fellesturer hvert år, og disse finner sted på ulike steder rundt om i hele Vestfold. Vårt mål er å skape et hyggelig fellesskap for hundeeiere og deres firbente venner.

Vi har tidligere utforsket indre Vestfold, fulgt kyststien i Stavern og hatt bytrening i Sandefjord og Horten på våre turer. Disse utfluktene gir medlemmene våre sjansen til å oppleve mangfoldige Vestfold, dele erfaringer med andre hundeeiere og få nyttige tips og triks til deres firbeinte.

Enten du har fått en ny pelskling, er ny til Berner Sennen eller har vært med oss lenge, ønsker vi å invitere deg til å bli med på våre kommende turer. Utforsk Vestfolds mangfoldige landskap, del gleden med andre hundeeiere, og opplev hyggelige øyeblikk med oss.

Følg med på vår Facebook-side for neste tur!

 

Siste nyheter fra NBSK avd. Vestfold Gå til arkiv