NBSK avd. Asker og Bærum

Velkommen til oss 

Hos NBSK avd. Asker & Bærum finner du bernere og eiere i et trivelig og læringsrikt hundemiljø. Gjennom sosialt samvær og lek, kombinert med variert opplæring og trening, legger vi til rette for at både valper og voksne bernere skal utvikle et godt gemytt og gode egenskaper som brukshund. Videre arbeider vi for å ha et godt sosialt miljø blant klubbens bernereiere. En viktig suksessfaktor for å oppnå vår målsetning, er å ha aktive og engasjerte medlemmer. Vi samles ukentlig på onsdager klokken 19.00 – 20.00.

For mer informasjon om avdelingen og aktivitetene våre, se vår Velkomstbrosjyre og vår Flyer, samt brosjyre vedr. Trekkaktiviteter i klubben.

Hva skjer, hvor og når?

Tid og sted for våre forskjellige aktiviteter gjennom 2021 finner du Aktivitetskalenderen (til høyre på denne siden).

I tillegg har avdelingen en egen Facebookside, der vi også legger ut informasjon om våre aktiviteter. Vi sender også ut e-post til de vi har e-postadressene til.

Lurer du på hvor vi holder til? Her er møteplassene våre.

Her kommer oversikt over de forskjellige turene vi har i området: Turalternativ nr. 1,.Turalternativ nr. 2 (osv, flere kommer etter hvert… ) 

Siste nyheter fra NBSK avd. Asker og Bærum Gå til arkiv

Onsdagstreff starter opp igjen denne uken

Basert på de siste koronarådene fra regjeringen i går, og de regler som gjelder for Bærum kommune, har vi onsdagstreff denne uken (onsdag 20. januar, kl. 19 på Levre skole). Det blir imidlertid bare en tur i nærområdet, og med god avstand mellom oss for å overholde avstandskravet. Lurer du på hvor møteplassen er, se […]