NBSK avd. Nord

Velkommen til avd.Nord 🙂

Følg med under «SISTE NYHETER»
Her vil du finne nyttig informasjon over hva som skjer av aktiviteter innad i avdelingen 🙂

IMG_1036

Siste nyheter fra NBSK avd. Nord GĂĽ til arkiv

Kløvhunder og eiere

Kløvmerker i nord

Lørdag 8. september gikk den første kløvhundprøven nord for polarsirkelen. Tre hunder med følge la i veg ved Skjold i MĂĽlselv kommune i Indre Troms. Turen gikk i herlig høstvĂŚr og ble elleve kilometer lang før de var tilbake ved utgangspunktet. Der blr kløvene tatt av, veiet og funnet i orden. Alle sammen holdt minst […]

KLØVTUR

Velkommen til gjennomføring av kløvhund-merket i bronse i Øverbygd i MĂĽlselv Tid: Lørdag 8. september fra kl 11.30. Prøven starter (vi gĂĽr) opp kl 1200. Sted: Skjold tettsted v/ gamle sagbruket (ved innfarten til Skjold fra Heia via Takvatn) Pris: 100 kr Lengde: 10 km PĂĽmeldingsfrist: 5. september 2018 Prøven gjennomføres i et forholdsvis lett […]

hipp,hipp,hurra

kjære medlemmer 🙂 ønsker alle dere to og firbente en fin 17.mai feiring. vi håper flest mulig kan stille opp i Borgertoget slik at vi får vist frem våre praktfulle hunder til resten av folket. Oppstilling i skolegården på Kongsbakken kl.16.00.Avmarsj kl.16.30 Facebook Twitter Google+ LinkedIn

PersonvernerklĂŚring

PersonvernerklÌringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. ErklÌringen inneholder informasjon du har krav pü nür det samles inn opplysninger fra nettstedet vürt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene ü oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som ü motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med ü lage et brukervennlig nettsted, ser vi pü brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For ü analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (smü tekstfiler som nettstedet lagrer pü brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser pü nett. Eksempler pü hva statistikken gir oss svar pü er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres pü Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til ü identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon sü lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formület med lagringen er ü gjøre informasjonstilbudet vürt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til ü videresende lenker til nettstedet pü e-post, eller til ü dele innholdet pü sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til ü legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til ü sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for ĂĽ motta dette. For at vi skal kunne sende e-post mĂĽ du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes nĂĽr du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes ogsĂĽ om vi fĂĽr tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. PĂĽmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om sprükkode for sprük valgt av brukeren. Det kan vÌre informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan hĂĽndtere informasjonskapsler i din nettleser

PĂĽ www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for ĂĽ godta/avvise informasjonskapsler, og fĂĽ tips til sikrere bruk av internett.