Bronsemerkeprøve i lydighet

Vi har nå hatt fire treninger med Heidi, vi har planlagt siste trening med henne onsdag 3. mai.

Så, lørdag 3. juni avholdes bronsemerkeprøve for de av oss som ønsker det, kl. 12:00 på Levre skole. Vi legger opp til å ha dette også som et litt sosialt arrangement der vi, om været tillater det, har med noe å grille og en lett servering, og masse hundeprat.

Det er ingen ekstra kostander for å delta (gjelder for de som har betalt avdelingens (Abonnements- og deltakeravgift for 2023). For bestått prøve deles det ut bronsemerke og diplom.

På bronsemerkeprøven er det i alt 7 øvelser, disse er nærmere omtalt på linken Lydighet – Øvelser til bronsemerket.  Øvelsene er ikke vanskelige, men den største utfordringen for mange av oss er kanskje å få hunden til å ha fokus, og være konsentrert på deg og din kommando. Derfor to gode råd: (1) Tren mye på egen hånd, og (2) delta på både de neste treningene (lydighetstrening 3. mai, og de to treningene i  rallylydighet (19.4 og 24.5).

Av praktiske grunner må vi ha påmelding rimelig tid i forveien. For påmelding, send mail med påmelding snarest til Jon ([email protected]), og senest innen 14. mai (NB: Ny frist).

Print Friendly, PDF & Email