Kløvhundprøve i Innlandet

24. og 25. september arrangerer Brukshundkomitèen (BK) og NBSK avd. Hedmark i samarbeid tur og kløvhundprøver ved Sjusjøen øst for Lillehammer. Disse dagene blir det anledning til å ta kløvhundmerker av alle valører, fra bronse til gull. Jan Roar Sekkelsten fra BK blir prøveleder mens avdeling Hedmark er teknisk arrangør og løypeleggere. Gullmerkeprøven går over begge dagene, bronseprøve lørdag, mens du kan velge dag for å ta sølvmerke. Prøvene koster kr 100,- pr. stk. Påmelding kan gjøres på nettskjema

Avd. Hedmark ønsker tilbakemelding på hvor mange som kan være interessert i å delta. Det er selvsagt helt greit å bare henge med som en tur eller trening til prøve seinere. Send melding direkte via arrangement på facebookgruppa deres eller med e-post innen 21. september.

Informasjon om kløvhundprøvene og reglene som gjelder finner du hos Brukshundkomitèen.

Print Friendly, PDF & Email