Korrigert annonse for januarspesialene

Dessverre ble innspurten av Berner’n litt for hektisk, og redaktøren glemte å endre dato i malen når annonsen for de to rasespesialene i januar ble laget – derfor står datoene for de to spesialene som var i Trøndelag i oktober. Annonsen er altså for de to første spesialene i 2021, som avholdes 16. og 17. januar. Østfoldtreffet har blitt flyttet til januar og det blir også en ekstra rasespesial arrangert av NBSK sentralt samme helg, samme sted. Østfoldtreffet er flyttet til januar etter ønske om å spre rasespesialene mer utover året, for å gjøre det mer rettferdig for juniorer og veteraner å konkurrere om junior- og veteranklubbcert, men det blir også mer rettferdige konkurranseforhold på mestvinnendelista med spesialer spredt utover kalenderåret, framfor at de fleste er klumpet sammen akkurat de tre ukene hunden din er nedrøytet eller halt.

Vi beklager feilen i Berner’n.

Print Friendly, PDF & Email