Seleverkstedet sponser kløvhund nr. 100

Hvem blir den heldige?

På pinsetreffet 2017 lanserte brukshundkomitèen kløvhundprøven for berner sennenhunder. I august samme året gikk den første prøven på Venabygdsfjellet. Blant dem som deltok der var de to som først som kunne smykke seg med kløvhundmerke i gull; Loritas Molly/Marit Johanne Hørthe og Berner-Tunet’s herman (Kompis)/Øystein Pettersen.

Kløvhundene Molly og Kompis

Siden den gangen har 94 andre båret sin kløv til minst ett kløvhundmerke. Vi skal altså kåre kløvhund nr. 100 denne sommeren, og i den anledning vil Seleverkstedet sponse “vinneren” med en Togo-kløv. Dette er en bunnsolid, norskutviklet kløv som sitter godt, tåler mye last og årevis med aktiv bruk. Steller du den godt, har du kløv til både berner’n du har nå og de du skal ha seinere.

Så hvem blir den heldige? Det er bare å starte treningen og melde seg på første og beste kløvhundprøve. Er det ingen i nærheten, ta med din lokale avdeling eller med Brukshundkomitèen.

Print Friendly, PDF & Email