Alle avdelinger og komiteer må skifte passord på e-posten snarest

ALLE AVDELINGER OG KOMITEER MÅ SKIFTE PASSORD PÅ E-POSTEN SNAREST (gjelder alle …@berner-sennen.no)

Vår leverandør av e-posttjenester (Domeneshop) har i dag lagt ut informasjon om at de har blitt hacket, og data vedr. e-poster har kommer på avveie. Se linken: Datainnbrudd hos Domeneshop: 300.000 passord på avveie – E24.

Dette gjelder alle e-poster under @berner-sennen.no, dvs. alle e-poster til avdelingene og komiteene. Domeneshop informerer om at ALLE må skifte passord så snart som mulig, og senest innen førstkommende torsdag (20.10), kl. 16:00. Hvis passordet ikke er skiftet innen da, vil du miste tilgangen til kontoen.

For mer info, se e-post sendt til alle avdelinger og komiteer nå i kveld.

Print Friendly, PDF & Email