ETTERLYSNING – Hvem har fått NBSKs Hederstegn i 2020 og tidligere?

NBSK er har besluttet å lage en årlig årsrapport der alle resultater fra utstillinger, brukshundaktiviteter, priser og utmerkelser sammenfattes. Arbeidsgruppen som jobber med dette er nå i ferd med å avslutte arbeidet med den første årsrapporten – “Årsrapport 2021“.

NBSKs Hederstegn er en av disse prisene som skal omtales. I rapporten omtales spesielt vinner av 2021. Vi ønsker imidlertid også å ha med en liste over tidligere års vinnere, men har ikke klart å finne ut av hvem dette er. Derfor stiller vi et åpent spørsmål til klubbens medlemmer – Vet du hvem som fikk tildelt prisen og når? Vet du dette så vennligst send en mail til Jon Jerre ([email protected]) så fort som mulig, og aller siste frist er søndag 23. oktober, med informasjon om navn og årstall for utdeling. Vi ber om at informasjonen du sender er basert på at du er 100 % sikker da vi ikke har anledning til å følge opp og sjekke ut påstander om at “jeg mener å huske at xxx har fått prisen”, og det er viktig at informasjonen  som presenteres i rapporten er korrekt.

Print Friendly, PDF & Email