Manusfrist 21. august

Fellesferien er lagt bak oss, og noen av oss begynner å bli rastløse etter å komme i gang med organiserte hundeaktiviteter igjen. Det betyr også at arbeidet med neste utgivelse av vårt medlemsblad Berner’n er i gang.

Har du bidrag til dette nummeret, så er manusfrist 21. august.

Komiteer og avdelinger har fått epost om faste spalter og redaksjonskomiteens ønsker, men vi oppfordrer også våre medlemmer til å bidra.

Send inn hvis din hannhund har blitt klarert for avl. Send inn hvis du har en berner som har vunnet en ny tittel i bruks eller eksteriør. Send inn hvis du har et bilde som burde være på trykk. Send inn hvis du har en god historie, et underfundig spørsmål, en viktig lærepenge, et råd å dele eller noen hverdagsbetraktninger som flere kan kjenne seg igjen i.

Husk også å melde fra til helse- og avlskomiteen når din berner har fylt åtte år, slik at den kommer med på Still Going Strong-listen. Redaksjonskomiteen ønsker å synliggjøre våre verdige veteraner, så ta kontakt hvis du er villig til å dele noen ord og bilder om din eldre berner.

Manusfrist er altså søndag 21. august, og både tekst og bilder sendes på epost til redaksjonen. Husk at bilder må ha en oppløsning på minst 1 MB. Vi ber også om at alle hunder som er avbildet og/eller omtalt blir navngitt med fullt stamtavlenavn i tillegg til hverdagsnavnet. Likeledes ber vi om at alle personer som er avbildet og/eller omtalt blir navngitt med både for- og etternavn.

Tusen takk for alle bidrag!

Print Friendly, PDF & Email