Bernere søkes til TV-produksjon!

NBSK har fått en henvendelse i forbindelse med at et TV-selskap ønsker å komme i kontakt med eiere av bernere som kan tenke seg å la disse være med i en innspilling av en TV-serie. De trenger 3 bernere. Dette gjelder innspilling av en TV-serie om tiden da Gro Harlem Brundtland kom til makten. En av karakterene i serien skal ha tre store hunder  av samme rase, f.eks. bernere.

Kan du tenke deg å være med, ta direkte kontakt med Sofie Polmar. Første opptaksdag er allerede neste uke. Nedenfor kan du lese hele forespørselen fra Sofie.

Hei,

Jeg heter Sofie Polmar og jobber med å caste og trene dyr til film og reklamebransjen. Jeg tar kontakt med dere i forbindelse med at jeg leter etter tre Berner Sennen til en TV-serie som skal spilles inn i Oslo i vår (første opptaksdag er allerede neste uke).

Jeg håper dere kan være behjelpelige med å sette meg i kontakt med eiere eller oppdrettere som kanskje kunne ha hunder som passer, eller tipse meg om evt passende kandidater.

Det er viktig at hundene er miljøsterke, har god hverdagslydighet, en sterk bli og kan være løse, samt håndteres av andre enn eier (det er naturligvis ønskelig at eier er med på opptakene, sammen med meg).

I tillegg tenker jeg at det er en stor fordel med hunder som helst bor sammen fra før, eller som kjenner hverandre godt slik at det ikke blir en ekstra utfordring med å sette ukjente hunder sammen da det blant annet er noen scener hvor alle de tre hundene skal sitte i baksetet på en bil sammen. Det er også en stor fordel om de kan slappe godt av i bur, da det er mye venting på et filmopptak og lange dager, så det er hensiktsmessig at de klarer å slappe av mellom slagene.

Jeg ønsker meg i hovedsak hunder som bor i Oslo-området. Opptakene går fra neste uke og frem til slutten av juni – vi trenger hundene totalt 7 dager i denne perioden (dag og kveldstid). Oppdraget er også selvfølgelig honorert.

Jeg har all kontakt med produksjonen og er med på opptakene. Dyrevelferd er veldig viktig for meg, slik at hundene også har en god opplevelse med å være med på opptak.

Håper på positiv tilbakemelding, og ikke nøl med å ringe eller sende mail om dere har noen spørsmål!.

Mvh
Sofie Polmar
Mob +47 932 81 611
[email protected]

 

 

Print Friendly, PDF & Email