Berner’n er nå i posten på vei til deg

Vi har i dag fått beskjed fra trykkeriet at Berner’n nr. 1-2022 er sendt i posten til alle i dag. Vi håper at du har oppdatert din postadresse i NKKs medlemsregister, da adressene som ligger der danner grunnlag for utsendelsen.

Dette er første produksjon ved det nye trykkeriet vi har besluttet å benytte, og som ga det beste tilbudet til oss. Vi har vært i dialog med trykkeriet og har fått beskjed om at det på enkelte eksemplarer kan være en liten forskyvning i omslaget på bladet. Dette skyldes imidlertid ikke trykkeriet, men at vi har valgt å be om at de forhåndstrykkete omslagene skulle benyttes. Dette gjorde vi for å kunne benytte allerede trykkete og betalte omslag, for å spare penger og miljøet.

Vi håper dette ikke ødelegger leseopplevelsen, og ønsker dere alle en riktig god påske.

Print Friendly, PDF & Email