Årets første manusfrist

Fredag 11. februar er manusfrist for Berner’n nummer 1 2022 – så hiv deg rundt, og send inn et bidrag. Husk at den som sender inn det første bidraget som kan fylle (minst) en hel side, får en overraskelse i posten. Redaksjonskomiteen tar med glede imot alt av stoff, det være seg kun bilder, faglige artikler, betraktninger fra hverdagen med berner, lærerike opplevelser, frustrasjonsutbrudd, minnerike eventyr, nye titler, nye avlsklarerte hannhunder, noen ord om din gamle (over åtte år) berner, betraktninger og filosoferinger. Bernereiere er et mangefasettert folk, og vi ønsker derfor også å ha et allsidig medlemsblad med stort spenn i innhold.

Tekst og bilder sendes på epost til redaksjonen senest 11. februar. Husk at bilder bør ha en oppløsning på minst 1 MB – send originalfil, uten redigering, slik at bildet har tilstrekkelig trykkekvalitet. For å hjelpe redaksjonskomiteen mest mulig, oppfordrer vi til å sende kun ett bilde i hver epost. På den måten er det lettere for oss å sortere/lagre/arkivere bilder etter hvilke som har vært på trykk og hvilke som kan brukes ved en annen anledning.

Har du spørsmål, er det bare å ta kontakt med redaksjonskomiteen.

Print Friendly, PDF & Email