Allsidighetsprisen, frist for nominasjoner

Berner sennenhunden er en allsidig rase, og dette markerer Norsk Berner Sennenhundklubb hvert år ved å invitere oppdrettere, eiere eller andre entusiaster til å nominere kandidater til Allsidighetsprisen. Prisen deles ut til en hund/ekvipasje, en avdeling eller et miljø som etter juryens mening på en god måte har gjort at berneres mange gode egenskaper har fått oppmerksomhet. Du kan lese mer om kriteriene på siden om Allsidighetsprisen. Der kan du også se hvem som har vunnet den tidligere. Normalt er det innsats de siste to kalenderårene som teller for enkelthunder/ekvipasjer og en periode på fem år for avdelinger og aktivitetsgrupper. Men pga. pandemien og alle slags restriksjoner som har lagt en demper på arrangementer og aktiviteter, har NBSKs styre akseptert for denne utdelingen å utvide nominasjonsperioden til tre år, altså 2019-2021. Frist for å nomiere kandidater er 31. januar 2022, og forslag sammen med en dokumentert begrunnelse kan sendes på e-post til Brukshundkomitèen.

Print Friendly, PDF & Email