Nyheter januar 2022

For tida holder vi på å “sny ned” i nord – i allfall i Midt-Troms. Utenfor veg og løyper er det ikke greit å være hund – eller andre dyr for den del.
Av planlagte aktiviteter, så er det årsmøtet som er fremst i panna.  Dette har vi utsatt fra 27. januar til 7. februar kl 1900.  Se info på messenger-konto og under Arrangementer her på siden.

Utstillinga i Skjomen blir det  ikke noe av i år heller.  Vi håper å komme tilbake til denne neste år – den har vært savnet av mange i klubben. Covid har ført til mye rart…
Gledelig er det derfor å kunne melde at vi planlegger Rasespesial på Storjord 6. august i forbindelse med NKK på Fauske.  Her trenger vi bidrag til premier.  Hjemmestrikka, hjemmesnekra eller kjøpte bidrag – alt tas imot med Takk!

Vi håper å få til et kurs innen bruks i løpet av våren.  Sted og dato er ikke bestemt enda.  Kom gjerne med ønsker og forslag til tiltak.
I tillegg skal vi få planlagt fellesturer når sola er tilbake.  Dette håper vi få til i tidsrommet februar / mars.
Oppfordrer dere til å sende inn bilder som kan legges ut her på hjemmesidene våre.  Vi trenger mer liv og røre på avdeling-siden vår.  På den måten blir det kanskje litt mer attraktivt å sende inn og bruke sidene våre??

Av sosiale medier, så minner vi om at du kan følge oss og bidra med innlegg på

  • Snap NBSK Nord
  • Instagram nbsk_avd_nord
  • Messenger Berner Sennen i Nord
  • FB NBSK avd Nord

Så gleder vi oss til sola kommer tilbake med lange turer med de beste.

Solveig Aarbogh
leder avd Nord

Print Friendly, PDF & Email