Manusfrist for julenummeret 30. oktober

Nå går det kanskje litt fort i svingene, men faktum er at vi snart må sette manusfrist for julenummeret av Berner’n hvis det skal komme ut i postkassene i tide til jul.

Derfor er fredag 30. oktober siste frist for å sende inn stoff til nummer 4, og om det er behov for utsettelse så må redaktøren ha forespørsel om dette innen manusfrist går ut.

Siden dette er julenummeret, så ønsker redaksjonen seg selvfølgelig julerelatert stoff, og oppfordrer også oppdrettere, hannhundeiere, engasjerte bernernerder og andre medlemmer til å sette inn en hyggelig julehilsen. Vi har redusert prisene noe i år, siden elektrisk oppvarming må vike til fordel for vedfyring, drivstoff koster blått blod, og kiloprisen på gresskar har hatt store svingninger. Redaksjonen er gjerne behjelpelig med oppsett av julehilsen, hvis det er behov for det.

Av annet julerelatert stoff vi ønsker oss, så gjentar vi oppfordringen som vi kom med ved årsskiftet – send inn bilder av dine berner-pyntede pepperkaker, så vi kan inspirere hverandre! Har du annen berner-relevant julepynt, så tar vi gjerne imot bilder også til dette, særlig DIY-prosjekt som også andre medlemmer kan kose seg med. For den saks skyld – DIY-prosjekt med berner for hele året er alltid morsomt å lese om, så send det inn!

Utover jul, jul, strålande jul så oppfordrer vi som vanlig til å sende inn presentasjon av nye avlsklarerte hannhunder, nye championat og tittelvinnere i alle grener, bilder til bernerfolkets fotoalbum, koselige historier, tankevekkende opplevelser, spørsmål med og uten svar, betraktninger, filosoferinger, undringer og grublerier.

Tekst med minst mulig layout og staffasje sendes på epost til redaksjonen på [email protected] Bilder sendes til samme adresse, men vi oppfordrer til å sende kun ett bilde i hver epost, slik at det er lettere for oss å sortere hva som har blitt brukt og hva som kan trykkes i et senere nummer. Alle avfotograferte mennesker og hunder skal identifiseres ved fullt navn/stamtavlenavn så langt det lar seg gjøre (unntak for eksempel ved store gruppebilder). Personer og hunder som omtales i tekst skal også benevnes ved fullt navn/stamtavlenavn. Dette er for at medlemsbladet sendes ut til hele landet, og det er ikke alle som vet hvem Kari i Kongsvinger, Bertil i Bergen eller Tuva i Trondheim er. Medlemsbladet har også en viktig funksjon i å dokumentere rasen, og det er derfor til mer hjelp (for ettertiden) å vite nøyaktig hvem det er snakk om, og ikke bare at det er en Alma fra Alta eller en Tino fra Tromsø. Husk også at bilder som skal trykkes på papir må ha en oppløsning på minst 1 MB!

Faste bidragsytere oppfordres også til å forberede innsending av sine faste spalter, men vil også få en egen henvendelse på epost.

Hvis det er noen spørsmål, så er det bare å ta kontakt med redaksjonen.

Print Friendly, PDF & Email