Mange returer av Berner’n, sjekk din adresse

Vi erfarer at posten sender en nummer av Berner’n i retur, med angivelse av “mottaker er ukjent” eller at det er “feil adresse”. Antall returer varierer, men ligger ofte på mellom 30 og 50 for hvert nummer. Bladene sendes til den adressen som ligger i NKKs medlemsregister for NBSK.

Siden nr. 1 av Berner’n snart skal sendes ut ber vi alle om å dobbeltsjekke at egen postadresse på “Min Side” på NKKs side (www.nkk.no) er riktig. Der finner du også informasjon om betalt medlemskontingent.

Posten sender blader i retur hvis det er feil gateadresse (gatenavn eller husnummer), eller hvis det er feil i angitt postnummer. Selv om bare siste siffer er feil i postnummeret (f.eks. angitt xx00 i stedet for xx01) har vi opplevd at posten returnerer blader.

Print Friendly, PDF & Email