Forsidebilder etterlyses

Juryen som skal plukke ut de neste forsidebildene på Berner’n melder at det er behov for flere vintermotiv i stående format – altså at bildet er på høykant, for å kunne passe inn i Berner’ns layout. Bildene må være av teknisk høy kvalitet, i tillegg til at motivet må passe inn i den plassen som er satt av til bilde på forsiden. Det er et mål at forsiden reflekterer den årstiden som bladet kommer ut, og da fotokonkurransen ble avholdt i fjor så ble det sendt inn mest sommer- og høstbilder. Derfor håper vi at landets bernereiere har vært flittige med fotoapparatet de siste ukene, og kan hjelpe oss med noen flotte vintermotiv – eventuelt julemotiv.

Forsidekandidater sendes på epost til redaksjonen, [email protected] – senest 31. januar. Alle bilder må identifiseres med hunden(e) stamtavlenavn, samt fotograf – og om fotograf og innsender ikke er samme person, så må fotograf ha gitt tillatelse til å benytte bildet.

Merk at bildet må ha minst 1 MB oppløsning for å kunne vurderes, helst høyere for å gi rom for eventuell cropping.

Print Friendly, PDF & Email