Velkommen

Velkommen til oss.

Nelly i hundeparken

Vi ønsker å inkludere og få med nye valpekjøpere og beholde våre gamle travere. I NBSK avdeling Rogaland finner du mange trivelige hunder og hundeiere. Vi disponerer en hundepark på Bråstein hver søndag. Her er det i løpet av året flere aktiviteter som valpekurs, utstilling, lydighetstrening, hinderløyper, sosialisering (for to og firbeinte), kurs, årsmøter og mye mer. Avdelingen har vært aktiv i mange år, men med varierende aktivitetsnivå.

Hver onsdag kl. 17.40-19.00 er vi en gjeng som driver med trekking. Da trekker hundene kjerre med  beboere i et bofellesskap på Haugen. Alle er velkommen med, enten som trekkhund eller bare for turens skyld.

For mer informasjon om avdelingen og aktivitetene våre sjekk ut vår facebookside. I tillegg kan du sjekke ut gruppen Bernergruppen, Rogaland.

Vi har også en aktiv Instagram-konto som heter nbsk_rogaland:  https://www.instagram.com/nbsk_rogaland/ 

Ikke nøl med å ta kontakt med noen av oss i styret. Du finner oss i styrerepresentasjonen.

Amie og Amira på trekking

Vi håper at alle bernereiere i Rogaland knytter seg til klubben og avdelingen. Informasjon om hvordan du blir medlem finner du på hovedsiden til NBSK, ellers så er det bare å ta kontakt med noen i styret i avdelingen hvis du har spørsmål.

Print Friendly, PDF & Email