Styret i Rogaland

Birthe Sigurdsen, leder. Hund: Bailey (2020)

Fra barndommen har jeg visst at jeg én dag skulle ha min helt egen Berner Sennen. I 2020 gikk barndomsdrømmen i oppfyllelse, og jeg kjørte Norge på tvers for å hente hjem Bailey. Bailey er en bedagelig type som liker å være med der det skjer, uavhengig av om det er til fots, på vann eller i bilen. Han er med uansett, og er den ultimate hverdagshunden etter mitt bruk. Vi løper gjerne noen venstresvinger i utstillingsringen i løpet av året, men liker oss best ute på tur i nærområdet. Jeg har vært med i NBSK fra jeg ble bernereier, og ble raskt engasjert i verv i lokalavdelingen. Per nå sitter jeg som leder i avdeling Rogaland og som redaktør for medlemsbladet vårt, Berner’n.

Hilde Nygaard, nestleder
Hunder: Peik (2017) og Toya (2020)

Jeg kjøpte min første Berner i 2014, Hank Aron av Visnesberneren.

Han var en fantastisk gutt med med et herlig gemytt. I 2017 kjøpte jeg en kompis til Hank, Roabamsens Peik Pegasus og de var gode buddies fra dag én. Dessverre ble ikke Hank mer enn 6,5 år gammel, så Peik var alene en stund fram til Peiks datter, Sørli Gårds Beautiful Toya flyttet hjem til oss i 2020. Toya er ei turbujente som elsker å jobbe. Sammen er vi mye på
tur, trener litt lydighet/rally og går på utstillinger.

Mary-Ann Kjeldsen, kasserer
Hunder: Berneren Nelly (2017) og Cocker Spanielen Piper (2015)

Jeg fikk min første berner i 2004 og har vært med i NBSK siden da. Min første berner var Frøya, hun var en stor litt bedagelig dame med et fantastisk gemytt. Min andre var en hannhund med navn Lenny. Han var litt «mammadalt» men en utrolig kjekk hund som lærte veldig raskt. Nå har jeg min tredje og det er Nelly, og hun er bare så utrolig snill og enkel å ha med å gjøre. Hundene mine er stort sett familiehunder og turkamerater. Vi liker å være med på forskjellige ting så vi trener lydighet, litt spor og går på utstilling.

Bjarne Sortland, styremedlem
Hund: Buffy (2020)

Iren Skretting Amdal, styremedlem
Hund: Bea

Tor Kristiansen, varamedlem.
Hund: Balto (2021)

Jeg fikk min første berner i 2021 og ble medlem i NBSK da. Balto er vår første hund og er en snill bamse som blir 3 år til sommeren. Balto er rolig og en fantastisk sosial og snill familiehund. Han deltar i alt familien gjør og elsker alle hunder og folk. Vi trener litt lydighet og er med på en del utstillinger. Jeg er nå vara for andre året i klubben og synes det er artig å være med.

Maria Aakvik, varamedlem
Hund: