Styrepresentasjon

Nina Uthaug Svarstad, Leder
Hund: Balder (2016) og Milli (2019) (eurasier)


Da jeg var rundt 10 år møtte jeg min første berner sennenhund og siden var det bare den rasen som gjaldt. Balder er min første hund (fra valpestadiet), og er en skikkelig mammadalt. Han er med på trekking en gang i uken, og ellers er han glad i turer i skogen og langs sjøen. Han bor med sin (noe mer ernergiske) lillesøster Milli. Jeg har vært styremedlem siden i 2018, og leder siden 2021.

 

Birthe Sigurdsen, Nestleder
Hund: Bailey (2020)

Etter å alltid ha siklet på rasen siden jeg var 7, var det endelig min tur til å skaffe meg en egen Berner! I april 2020 satte jeg kursen mot Østlandet, og kom hjem igjen med en liten pelsklump som til daglig blir kalt Bailey. Sammen går vi på turer til lands og til havs, på fjell og langs fjorder. Jeg ble varamedlem i styret i 2022, og styremedlem i 2023. I 2022 ble jeg også med i Bernerredaksjonen og er nå redaktør.

Mona Aksdal, Kasserer

Hund: Uwa (2009-2021). Janca (2022)
Vår fyrste berner var fødd i november 1990, og sidan har det vorte fleire. No har me ei vaksen dama, som alltid kjem på nye «artige» påfunn… Ikkje alltid husstanden sine medlemmer er like begeistra 😉 Uwa var vår fjerde berner – alle har vorte brukt til tur, trekk og kløv. Har og prøvd meg på både lydighet, agility og rallylydighet med dei forskjellige hundane me har og har hatt. Mindre aktiv på eksteriørutstilling med dei to siste hundane. Fikk ny berner i 2022 som lyder namnet Janca. Ei spretten frøken. Er oppteken av godt gemytt på rasen.

Mary-Ann Kjeldsen, Styremedlem
Hunder: Nelly (2017) og Piper (2015)(cocker spaniel)

Jeg fikk min første berner i 2004 og har vært med i NBSK siden da. Min første berner var Frøya, hun var en stor litt bedagelig dame med et fantastisk gemytt. Min andre var en hannhund med navn Lenny. Han var litt «mammadalt» men en utrolig kjekk hund som lærte veldig raskt. Nå har jeg min tredje og det er Nelly, og hun er bare så utrolig snill og enkel å ha med å gjøre. Hundene mine er stort sett familiehunder og turkamerater. Vi liker å være med på forskjellige ting så vi trener lydighet, litt spor og går på utstilling.

 

Bjarne Sortland, Styremedlem
Hund: Buffy (2020)

 

Ivan-Louis M. Husebø, Varamedlem
Hund: Aidoneus (2022)

Etter å ha vokst opp med berner i tenårene var det liten tvil om hvilken rase jeg ville ha som voksen! Vi liker oss begge godt ute, kanskje spesielt kjekt når det er snø å gå i, men fjellturer er en helårsaktivitet.

 

Tor Kristiansen, Varamedlem

Hund: Balto (2021)