Styrepresentasjon

Nina Uthaug Svarstad, Leder
Hund: Balder (2016) og Milli (2019) (eurasier)

Balder er min første hund (fra valpestadiet), som jeg hadde drømt om siden jeg var 10 år. Han er glad i kløv og trekk, og turer i skogen og langs sjøen. Vi er også hundepassere, så Balder har ofte venner på besøk, og det passer fint da Balder er en svært energisk hund. Jeg har vært styremedlem siden i 2018, og leder siden 2021.

 

Stine Tjåland, Nestleder og sekretær
Hund: Dexter (2013-2022)

Dexter var min første berner. Jeg hentet han på Notodden rett etter nyttår 2014 og ble fort forelsket i rasen! Dexter var vel ikke mer enn 10 uker første gang vi var på treff sammen med NBSK avd Rogaland og vi ble fort engasjerte på turer og treff. Ble meldt inn i styret som sekretær i 2014 og sitter i valgkomiteen i Hovedklubben. Har drevet en del med utstilling og litt kløv.

 

Mary-Ann Kjeldsen, Kasserer
Hunder: Nelly (2018) og Piper (2015)(cocker spaniel)

Jeg fikk min første berner i 2004 og har vært med i NBSK siden da. Jeg er nå kasserer i klubben. Min første berner var Frøya, hun var en stor litt bedagelig dame med et fantastisk gemytt. Min andre var en hannhund med navn Lenny. Han var litt «mammadalt» men en utrolig kjekk hund som lærte veldig raskt. Nå har jeg min tredje og det er Nelly, og hun er bare så utrolig snill og enkel å ha med å gjøre. Hundene mine er stort sett familiehunder og turkamerater. Vi liker å være med på forskjellige ting så vi trener lydighet, litt spor og går på utstilling.

 

Mona Aksdal, Styremedlem

Hund: Uwa (2009-2021). Janca (2022)
Vår fyrste berner var fødd i november 1990, og sidan har det vorte fleire. No har me ei vaksen dama, som alltid kjem på nye «artige» påfunn… Ikkje alltid husstanden sine medlemmer er like begeistra 😉 Uwa var vår fjerde berner – alle har vorte brukt til tur, trekk og kløv. Har og prøvd meg på både lydighet, agility og rallylydighet med dei forskjellige hundane me har og har hatt. Mindre aktiv på eksteriørutstilling med dei to siste hundane. Fikk ny berner i 2022 – Janca. Er oppteken av godt gemytt på rasen.

 

Bjarne Sortland, Styremedlem

Hund: Buffy (2020)

 

Birthe Sigurdsen, Varamedlem

Hund: Bailey (2020)

Etter å alltid ha siklet på rasen siden jeg var 7, var det endelig min tur til å skaffe meg en egen Berner! I april 2020 satte jeg kursen mot Østlandet, og kom hjem igjen med en liten pelsklump som til daglig blir kalt Bailey. Sammen går vi på turer til lands og til havs, på fjell og i fjorder. Jeg ble varamedlem i styret i 2022, og ble i samme slengen med i Bernerredaksjonen.

Gro Kristin Tollefsen, Varamedlem

Hund: Balder