Manusfrist for julenummeret

En liten påminnelse om at i morgen, 20. oktober, er manusfrist for neste nummer av vårt medlemsblad Berner’n – årets siste, og dermed julenummeret.

De som ønsker å sende inn bidrag, oppfordres derfor til å gjøre dette så fort som mulig, enten det er et bilde, en fortelling, ny tittel-innehaver, avlsklarert hannhund, et spørsmål, en tanke, en fundering, litt grubling, eller kanskje litt godt gammeldags selvskryt?

Innsendte bilder må være på minst 1 MB, og alle avbildede hunder skal identifiseres med fullt stamtavlenavn, alle avbildede personer identifiseres med fullt navn. Skal du sende mange bilder, ber vi om at de sendes oppdelt et og et bilde i hver epost.

Første innsendte bidrag får en liten oppmerksomhet i posten.

Bilder og tekst sendes helst i løpet av morgendagen på epost til redaksjonskomiteen.

Vi minner også om muligheten for å kjøpe plass i bladet som kan brukes på julehilsen, ta kontakt med redaksjonskomiteen for mer informasjon.

Dere som har bernere som har fylt åtte år må sende en epost til helse- og avlskomiteen så fort som mulig, slik at vi får en mest mulig korrekt og oppdatert Still Going Strong-liste. Det er ingen krav til hundene på den listen, utover at de har nådd en god og fin alder på minst åtte år.

Print Friendly, PDF & Email