Neste nummer av Berner’n

Det er igjen på tide å tenke på neste utgivelse av vårt medlemsblad Berner’n. Manusfrist var opprinnelig satt til 15. august, men på grunn av tekniske problem så hadde ikke redaktøren mulighet til å minne om dette, og derfor er fristen utsatt til 24. august.

Komiteer og avdelinger har fått påminnelse direkte, og denne informasjonen går direkte til våre medlemmer som kanskje har noe å bidra med til vårt medlemsblad. Nye championat og titler – både utstilling og bruks, nye avlsklarerte hannhunder, ferieopplevelser, coronapreget hundehverdag, en hyllest til høsten, bilder til bernereiernes fotoalbum, også videre.

Send inn stort og smått på epost til redaksjonen på [email protected] Husk at bilder må ha en oppløsning på minst 1 MB for å kunne trykkes i papirutgaven av Berner’n.

Print Friendly, PDF & Email