Lyst til å være på Torpomoen i pinsen?

Som kjent er pinsetreffet (på Torpomoen) avlyst i år. Dette var leit, både for NBSK, for hundeeiere og for Torpomoen. Basert på de siste retningslinjene fra myndighetene har imidlertid Torpomoen åpnet dørene sine for pinsen. Som takk for godt samarbeid med Torpomoen gjennom mange år legger vi derfor ut en tekst som Torpomoen har spurt pent om vi kan publisere.

Torpomoen har skrevet følgende:
Fra 7. mai er det lov å ha samlinger med inntil 50 personer (med 1 meters mellomrom), og det hadde derfor vært så koselig hvis folk og hunder fra NBSK vil komme på besøk i pinsa, selv om det ikke blir utstilling. Torpomoen ligger fint til med turområder på alle kanter, og vi kommer gjerne med turforslag, enten nær Torpomoen eller litt høyere til fjells. Dere kan bo godt og rimelig på Torpomoen og velge nytt turområde hver dag! 😊 Vi legger selvsagt til rette for at gjeldende regler fra Regjeringen og Folkehelseinstituttet blir fulgt, blant annet ved å gruppere ute- og inneområdene og ved å ha forsterket renholdet av fellesarealer. Vi leier foreløpig bare ut rom med eget bad, det vil si ca. 30 rom. Hvis noen ønsker bevertning så kan Hallingdal Catering AS lage god lunsj eller middag, pakket i enkeltporsjoner. Ta kontakt med Britt Kristin (tel. 32 08 29 20, mail: [email protected]) hvis dere ønsker rom, enten det gjelder pinsa eller om dere vil ta sommerferien i Hallingdal!

NBSK presiserer at et slikt opphold IKKE er i regi av NBSK.

Print Friendly, PDF & Email