The World of Bernese Mountain Dogs volume 3

Det har så langt blitt utgitt to utgaver av The World of Bernese Mountain Dogs, hvor hver utgivelse har tatt for seg tre år. Alle land er invitert til å presentere de bernerne som har blitt championer i den perioden som boka omhandler, samt presentere aktiviteter og høydepunkt for raseklubben i samme tidsrom.

Nå skal boka for årene 2017, 2018 og 2019 planlegges. Dette er et collector’s item, hvor en får samlet viktig informasjon om rasen og individ fra hele verden i en profesjonelt trykket bok, et mer pålitelig oppslagsverk enn å starte fra scratch med google. Hver champion presenteres med fargebilde og tre generasjoners stamtavle. I tillegg til de nasjonale bidragene, så er det også andre artikler relevant for rasen av generell interesse. Se også her for mer informasjon på engelsk (PDF).

Oppdrettere og andre rase-entusiaster kan annonsere i boka. Helside i farger koster 250 euro, halvside i farger 175 euro, helside i sort-hvitt 200 euro og halvside i sort-hvitt 150 euro. For bestilling av annonse eller mer informasjon, kontakt NBSKs korrespondent Stine Bøe på epost ([email protected]). Jo fortere, jo bedre.

Det er allerede nå mulig å bestille et (eller flere) eksemplar av boka. I introduksjonsperioden så koster boka 54.50 euro, pluss porto. Bestilling av boka skjer også til NBSKs korrespondent/redaksjonskomiteen.

Korrespondenten jobber med å få samlet en oversikt over alle norskeide bernere som har oppnådd sin første FCI-godkjente tittel i perioden 2017, 2018 og 2019, og vil kontakte eierne for å få et godt bilde med minst 1 MB oppløsning. Om du har en hund som har blitt champion i Norge eller utlandet i denne perioden, send gjerne inn informasjon om dette allerede nå. Frist for innsending av championer er 25. april.

Print Friendly, PDF & Email