Pinsetreffet og Rallarutstillingen er avlyst, oppdatert info 8.4

Pinsetreffet (opprinnelig planlagt 30. – 31. mai, på Torpomoen) er i dag (7.4) besluttet avlyst. Videre har Torpomoen bedt oss informere alle påmeldte om at de som har bestilt rom ikke trenger å kontakte Torpomoen for å avbestille rommet, bestillingene vil automatisk bli kansellert. Skulle du derimot likevel ønske å beholde rommet for et opphold i pinsen – da må du kontakte Torpomoen.

Styret og UK håpet i det lengste at koronasituasjonen skulle endre seg slik at vi kunne avholde Pinsetreffet. Men med dagens status og Regjeringens beslutning tirsdag 7.4 er det entydig klart at dette ikke lar seg gjøre. NKK har poengtert at forlengelsen av reglene innebærer at terminfestede arrangement, som har mer enn fire samtidige deltakere i tillegg til dommer, og arrangementdato før 15. juni, vil måtte utsettes eller avlyses. Se NKKs side.

Derfor er også Rallarutstillingen (planlagt 23. – 24. mai, i Narvik, i regi av NBSK avd. Nord i samarbeid med Narvik Trekk og Brukshundklubb) avlyst.

Print Friendly, PDF & Email