Berner’n er snart i postkassa di

Årets første utgivelse av vårt medlemsblad Berner’n er på vei ut til våre medlemmer og nettverk, og om du ikke allerede har funnet bladet i postkassa di så skal det ikke være langt unna.

Bladet ble sendt til trykkeriet 9. mars, og dessverre kan veldig mye skje på ikke så altfor lang tid. Vi var vel få som så for oss hvordan verden ville snues på hodet i løpet av bare dager, endog timer. Derfor er det dessverre informasjon i medlemsbladet som ikke lenger stemmer eller ikke er aktuelt – all form for organisert aktivitet i regi av Norsk Berner Sennenhundklubb sentralt, komiteer og våre lokale avdelinger er fremdeles satt på pause. Så følg med på klubbens hjemmeside og Facebook for oppdatert og korrekt informasjon med tanke på terminlister og planer.

Hvis du ikke har mottatt bladet i løpet av uka, send en epost til redaksjonen så vi kan sjekke at vi har riktig adresse på deg.

Ta vare på hverandre, kom dere ut med hundene dere som kan, vask hendene, og send gjerne noen ord og bilder til Berner’n før manusfrist 15. mai.

Print Friendly, PDF & Email