Manusfrist for julenummeret nærmer seg

Da er det snart tid for ny manusfrist til årets julenummer av Berner’n – den er bare ti dager unna; fredag 1. november.

Julestoff

Årets fjerde utgivelse av Berner’n er også julenummeret, og redaksjonen vil gjerne bidra til å spre litt julestemning blant våre medlemmer. Har du et koselig julebilde? Har du en julerelatert opplevelse med din berner? Har du et godt juleminne som involverer en berner? Send inn til redaksjonen!

Er du en av de som baker/lager godbiter og kjeks til hunden din, enten som en julestrømpe eller gjennom hele året? Send gjerne inn oppskrift, framgangsmåte og et bilde eller to til oss, så kan medlemmene lage julesnadder til de firbeinte som ikke er skadelig.

Juleannonser

Juletid betyr julekort, eller for Berner’ns vedkommende – juleannonse, hvor oppdrettere, hannhundeiere, avdelinger, enkeltpersoner og andre bernerentusiaster kan få kjøpe plass i Berner’n til å ønske alle kjente og kjære en riktig god jul, oppsummere året som gikk, eller dele andre bevingede ord. En halv sides julehilsen i farger koster 450 kroner, en hel side 750 kroner. Tilsvarende priser for sort/hvitt er henholdsvis 350 og 650 kroner.

Nye tittelvinnere

Som vanlig ønsker vi å presentere nye tittelvinnere, enten det gjelder utstillingschampionat, vinnertitler, eller titler oppnådd i en av flere bruksgrener – som rallylydighet og lydighet. Send inn et vakkert bilde og informasjon, så får din hund vist fram sin prestasjon i neste nummer

Annet stoff til Berner’n

Det er selvfølgelig også både plass til og ønske om stoff som ikke nødvendigvis kan knyttes til jula – har du et bilde til bernerfolkets fotoalbum, et reisebrev, et leserinnlegg, et tips eller et spørsmål – send inn! Vi minner også om at alle bernere som har fylt åtte år kvalifiserer til oppføring på Still Going Strong-lista – men dette skjer ikke automatisk siden ingen kan ha oversikt over alle bernere i landet, og må derfor meddeles helse- og avlskomiteen.

Husk!

Husk at alle bilder som skal trykkes i Berner’n må være på minst 1 MB, og alle avbildede personer og hunder skal identifiseres ved fullt navn og stamtavlenavn. Unntak kan gjøres for gruppebilder.

Vi ber om at alt som skal til Berner’n sendes på redaksjonens epost [email protected], og ikke via private kanaler som Facebook eller tilsvarende. Husk kun ett bilde per epost, så det er lettere for redaktøren å sortere og arkivere.

Print Friendly, PDF & Email