Noe er åpenbart galt med Berner’n

Til dere som har mottatt Berner’n og begynt å lese – nei, det er ikke en test for å sjekke hvor våkne dere er. Noe har gått galt i trykkingen av Berner’n. I korrekturen fra trykkeriet som redaksjonskomiteen leste over og godkjente så var det bare nytt stoff med, men det kan se ut som om feil fil ble sendt til pressa, og dermed har dere fått et blad med nytt omslag og gammelt stoff tilsendt i posten.

Redaksjonskomiteen beklager skuffelsen, og trykkeriet beklager veldig denne svikten i sine rutiner, det er første gangen de har klart dette. Ny versjon av Berner’n nummer 3 2019 blir nå sendt til trykking, og bør være klar for utsendelse torsdag 26. september. Flest mulig av medlemmene bør ha bladet før vi blar over til oktober, eller i løpet av de første få dagene i neste høstmåned.

Print Friendly, PDF & Email