Berner’n – manusfrist 15. mai

Manusfrist for Berner’n nærmer seg.

15. mai er manusfrist for Berner’n nummer 2-2019, og vi minner derfor alle avdelinger, komiteer og medlemmer om å sende inn materiale til de faste spaltene. I tillegg oppfordrer vi medlemmer og andre til å sende inn bilder, nyheter, reportasjer, spørsmål, leserbrev, resultat fra utstilling og bruks, nye titler, historier, presentasjon av hunder på Still Going Strong-listen, og alt annet som det er kjekt å få på trykk i vårt medlemsblad.

I dette nummeret vil vi fokusere på temaet hund i varmen. Hvis noen har spørsmål og problemstillinger knyttet til varme – send inn til oss. Hvis noen har erfaringer og historie knyttet til hund i varmen – send inn til oss. Hvis noen har tips og anbefalinger knyttet til varme hunder – send inn til oss.

Manusfrist er onsdag 15. mai, og stoff sendes på epost til [email protected], eller i posten til Berner’n, v/Stine Bøe, Spitalsvegen 96, 2338 Espa. Husk at bilder skal være i høy oppløsning, minst 1 MB. Alle bilder må merkes med navnet på avbildede hunder og personer. Send gjerne tekst og bilder samlet i én epost.

Vi premierer første innsendte innlegg!

Print Friendly, PDF & Email