Allsidighetsprisen 2017

Trekk- og kløvhunder
Allsidige bernere på trekk- og kløvtur i Bergen. Foto: Trond Henriksen

Fristen for å nominere til Allsidighetsprisen er utsatt. Dessverre har invitasjonen til å nominere kandidater til Allsidighetsprisen for 2017 falt ut under produksjon av siste utgave av Berner’n. Heller ikke her på nettsiden har informasjonen kommet fram. Derfor utsettes den opprinnelige fristen 31.12.2017 med èn uke til 7. januar 2018.

Prisen deles ut til en ekvipasje, et miljø eller en avdeling, som med sitt arbeid synliggjør og demonstrerer rasens anvendelighet og allsidighet. Når det gjelder de to siste gruppene er det krav om at de må kunne vise til virksomhet over minst fem år, mens det for en ekvipasje er perioden 01.01.2016 – 31.10.2017 som gjelder.

Vi oppfordrer medlemmer, oppdrettere, avdelinger, komiteer og andre til å nominere kandidater blant landets allsidige bernere og deres eiere. Det er full adgang til å nominere seg selv og sin egen hund om man mener at kriteriene er oppfylt. Prisvinneren vil bli endelig kåret av en jury bestående av tre personer, inkludert en representant for styret. Denne juryen kan også nominere kandidater.

Her kan du lese mer om kriteriene for Allsidighetsprisen og tidligere vinnere

Send inn forslag på din kandidat

Det er viktig å sende inn mest mulig dokumentasjon på de aktivitetene berneren har vært med på, og vi oppfordrer avdelinger og oppdrettere til å spre ordet om prisen, slik at ikke gode kandidater oversees. De avdelinger som avholder aktiviteter hvor deltagerne er aktuelle kandidater for Allsidighetsprisen, bes særskilt om å sørge for at disse blir nominert.

Prisen deles ut på årsmøtet, og nominasjoner sendes til brukshundkomiteen innen 31.12.2017 7. januar 2018.

Print Friendly, PDF & Email