Manusfrist Berner`n nr 4-2017

Fristen for Berner`n nummer 4-2017 er 1 november.

Vi trenger sårt artikkel bidrag til berneren, det er dette medlemmene vil lese om, det er dette vi ønsker med bladet, at det skal være ett blad for alle og da trenger vi virkelig dette! Vi får så mange positive tilbakemeldinger på slikt stoff vi får inn og ønsker så gjerne å få inn litt mer av dette, så har du en artig hverdagshistorie selv ? eller vet om noen som har opplevd noe spennende med sin egen berner? Vi tar gjerne imot alle gode tips om aktuelle artikler, bilder av deg og/eller berner’n din, hverdagshistorier og annet.

Er det verdt å dele på Facebook, når du ut til flere gjennom Berner’n. Send inn stort og smått til oss.

Send tekst og bilder på e-post, eller last det opp på redaksjonskomitèens nettside. Redaksjonen venter i spenning.

NB! HUSK Å OPPRETTE EN NY EPOST NÅR DU SKAL SENDE OSS DITT BIDRAG OG IKKE SVAR PÅ EN GAMMEL EPOST DU HAR MOTATT,  ETTER VI HADDE PROBLEMER MED EPOSTEN VÅR MOTTAR VI IKKE DET DERE SENDER INN MED MINDRE DERE OPRETTER EN NY MELDING, DETTE ER UTROLIG VIKTIG!

VIKTIG!

Neste utgave av Berner’n kommer i postkassen like før jul.

Benytt anledningen til å sende en julehilsen i vårt eget blad.

 

Din julehilsen kan sendes til: [email protected]

 

Frist: 01. november 2017

Print Friendly, PDF & Email