The World of Bernese Mountain Dogs

Boka for alle bernerentusiaster

Til vinteren lanseres for andre gang en internasjonal årbok for berner sennenhund, og det er nå mulig å forhåndsbestille denne gjennom NBSK.

Bokprosjektet har den Engelske oppdretteren Helen Davenport-Willis som rase-redaktør, og det er et forlag i Nederland kjent for slike årbøker som gjør det tekniske arbeid

Boka rommer årene 2014, 2015 og 2016, med presentasjon av suksessrike bernere fra flest mulig land i og utenfor Europa. Dette er ei bok som må stå i bokhylla for den som vil holde seg oppdatert på hva som finnes utenfor landets grenser i disse årene, og det er ei bok som må stå i bokhylla for de som er interessert i rasens historie og vil sikre seg denne dokumentasjonen for ettertiden. Norge vil selvfølgelig også være representert.

Det er allerede foretatt en utvelgelse av nærmere 40 norskeide berner sennenhunder som får representere Norge fra denne tiårsperioden, på bakgrunn av deres utstillingsresultat og plassering på mestvinnendelistene. Eierne av disse har blitt kontaktet.

Vi har prøvd så godt vi kunne og få tak i absolutt alle vi vet om, men skulle det være hunder som ikke er tatt med er årsaken at der har vi ikke har fått tilsendt tilstrekkelig gode nok bilder eller det har aldri blitt sendt inn til oss.

Tusen takk til alle dere som sendte inn bilder etter vi kontaktet dere og alle dere som var med og bidro til å få artikkelen og samlet stoffet fort.

Forhåndsbestill nå

Tekst: Det er mulig å forhåndsbestille denne boka, som en forsinket julegave til deg selv. Tidlig avgjørelse belønnes med billigere bok, og du får over 300 sider med fargebilder, stamtavler, historie, intervju, helse og nasjonale presentasjoner til kun 49,50 Euro (cirka 400 kroner). Etter publisering, blir pris for boka 62,50 Euro (cirka 500 kroner). Porto kommer i tillegg. Forhåndsbestilling skjer til Norges kontaktperson, Marie Reime Røthe, på [email protected]

 

For de som ønsker å annonsere i boka, må de hive seg rundt før manusfristen løper fra oss. For spørsmål eller annonsebestilling, kontakt Norges kontaktperson øyeblikkelig

Det er fire valgmuligheter for annonseutseende:

Helside i farger – 295 Euro.

Halvside i farger – 200 Euro.

Helside i sort/hvitt – 250 Euro.

Halvside i sort/hvitt – 150 Euro.

 

Boka for alle berner entusiaster FLYER

Print Friendly, PDF & Email

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.