The World of Bernese Mountain Dogs

Boka for alle bernerentusiaster

Til vinteren lanseres for andre gang en internasjonal årbok for berner sennenhund, og det er nå mulig å forhåndsbestille denne gjennom NBSK.

Bokprosjektet har den Engelske oppdretteren Helen Davenport-Willis som rase-redaktør, og det er et forlag i Nederland kjent for slike årbøker som gjør det tekniske arbeid

Boka rommer årene 2014, 2015 og 2016, med presentasjon av suksessrike bernere fra flest mulig land i og utenfor Europa. Dette er ei bok som må stå i bokhylla for den som vil holde seg oppdatert på hva som finnes utenfor landets grenser i disse årene, og det er ei bok som må stå i bokhylla for de som er interessert i rasens historie og vil sikre seg denne dokumentasjonen for ettertiden. Norge vil selvfølgelig også være representert.

Det er allerede foretatt en utvelgelse av nærmere 40 norskeide berner sennenhunder som får representere Norge fra denne tiårsperioden, på bakgrunn av deres utstillingsresultat og plassering på mestvinnendelistene. Eierne av disse har blitt kontaktet.

Vi har prøvd så godt vi kunne og få tak i absolutt alle vi vet om, men skulle det være hunder som ikke er tatt med er årsaken at der har vi ikke har fått tilsendt tilstrekkelig gode nok bilder eller det har aldri blitt sendt inn til oss.

Tusen takk til alle dere som sendte inn bilder etter vi kontaktet dere og alle dere som var med og bidro til å få artikkelen og samlet stoffet fort.

Forhåndsbestill nå

Tekst: Det er mulig å forhåndsbestille denne boka, som en forsinket julegave til deg selv. Tidlig avgjørelse belønnes med billigere bok, og du får over 300 sider med fargebilder, stamtavler, historie, intervju, helse og nasjonale presentasjoner til kun 49,50 Euro (cirka 400 kroner). Etter publisering, blir pris for boka 62,50 Euro (cirka 500 kroner). Porto kommer i tillegg. Forhåndsbestilling skjer til Norges kontaktperson, Marie Reime Røthe, på [email protected]

 

For de som ønsker å annonsere i boka, må de hive seg rundt før manusfristen løper fra oss. For spørsmål eller annonsebestilling, kontakt Norges kontaktperson øyeblikkelig

Det er fire valgmuligheter for annonseutseende:

Helside i farger – 295 Euro.

Halvside i farger – 200 Euro.

Helside i sort/hvitt – 250 Euro.

Halvside i sort/hvitt – 150 Euro.

 

Boka for alle berner entusiaster FLYER

Print Friendly, PDF & Email