Styrepresentasjon

Frode Holland, Leder

Jeg er 62 år, opprinnelig fra Gjøvik, men bosatt ved Bindingsvannet på Siggerud i Ski kommune. Jeg er gift med sykepleier Anne, til sammen har vi 5 barn og 3 barnebarn. Ansatt som kjøkkensjef ved Diakonhjemmet Sykehus. Jeg har vært medlem i NBSK avd Oslo og omegn fra 2008, men ble ikke aktiv medlem i klubben før 2013. Jeg er leder av avdelingen og er nå inne i min 3 periode i avdelingens styre.

Jeg trives godt i bernermiljøet. Etter min mening er miljøet preget av folkelighet, av godt humør, raushet, turglede og en ektefølt og nærmest altoppslukende omsorg for våre kjære bernere.

Vår bernerhistorie omfatter til nå 5 hunder: Elenis Bajaz (født 6.3.2008), døde tidlig høst 2018. Aron Wilmasson (9.2 2010), omplassert til oss i 2012, døde våren 2018. Baghera av Krishammer (25.8.2012), omplassert til oss i 2018, døde mai 2019. Bernerutsiktens Pia Eliza (3.4. 2012), omplassert til oss i 2016, døde august 2020, og Buddy (25.8.2017) omplassert til oss i 2019.

Vårt hundehold er basert på at hunden er familiemedlem og turkamerat.  Vi har kun hatt en hund fra han var valp, og han var med oss til han var vel 10 år. Vi har plass og hjerterom, og  synes også at det er svært givende og utviklende, å kunne ta i mot omplasseringshunder. Utfordringene har vært der, men det er fantastisk morsomt og rørende å se en “ny” hund finne seg til rette i et nytt hjem.

Dagfrid Hokstad, Nestleder

Dagdrid Hokstad

<Tekst kommer>

Solveig Aarbogh, Sekretær

<Tekst og bilde kommer>

Hans Reidar Berge, Styremedlem

Hans Reidar Berge
Hans Reidar Berge

<Tekst kommer>

Turid Wettre, 1. varamedlem

Mitt navn er Turid Wettre, og jeg er født i 1963.  Bor på Ridabu, litt utenfor Hamar. Tilhører dermed NBSK avd. Hedmark. Arbeider som rådgiver i personal- og organisasjonsavdelingen i Hedmark fylkeskommune, samt at jeg er støttekontakt til en voksen person.

Har vokst opp med hund, og har også hatt hund i det meste av mitt voksne liv. Min første berner kom fra Jojan’s kennel i Nybygda i 1994, og etter det har det blitt flere. Hundeholdet har som regel vært 2-3 hunder om gangen. Har no to bernerfrøkner på 5 år som heter Mie Snuttgurka og Everlasting Love. De er bernere nr 5 og 6 i rekken hos meg. Jeg har også i denne perioden hatt 5 kull under navnet Logresnellas kennel.

Det jeg liker så godt hos denne rasen er allsidigheten, og selvfølgelig….. all kos og trivsel de bringer med seg. Både når man dukker ned i den gode pelsen for å få litt “sjelefred”, og det sosiale med andre bernervenner på to- og fire.

Vi er ikke de som ses oftest i utstillingsringen pelsdottene og jeg, men vi er innom ringen av og til. Vi bruker mye av fritiden sammen ute i skog og mark, og gjerne med sekk på ryggen alle tre. Det er den beste måten og lade opp batteriene etter ei hektisk arbeidsuke. Vi “leker” litt med agility, rallylydighet/rallymix, blodspor, trekk osv. for oss selv, og med venner uten at vi konkurrerer i noen av disse grenene.  Det er mest for at hundene skal få en variert hverdag, og at vi gjør noe sammen.

Jeg er ikke helt ukjent med organisasjonsarbeid innen hundemiljøet da jeg i de fleste av årene som bernereier har sittet i avdelingens styre. Har også en periode som styremedlem i klubben for en del år tilbake.

Alf Gunnar Sandvik, 2. Varamedlem

Jeg heter Alf Gunnar Sandvik og var 58 år…… Gift med Marianne og har 2 voksne barn. Vi bor i Heggedal. Vi har en hund, Ellie. Vår yngste sønn har også Berner (søsteren til Vicky). Har hatt berner i 33 år, til sammen har vi hatt 7 hunder i disse årene. Vi har hatt valpekull 2 ganger. Har vært medlem i Osloavdelingen fra vi fikk vår første hund i 1988. Deltar også ofte på aktiviteter i Avd. Asker og Bærum. Har vært leder i Oslo-avdelingen i 5 år. De siste årene har jeg bidratt med lydighetstrening i avdelingen. Mitt hjerte for hund ligger på brukssiden, og jeg driver med lydighet og rallylydighet. Har sammen med Vicky kommet til kl2 i lydighet og har opprykk til Elite i rallylydighet. Hos oss er hundehold et familieprosjekt. Marianne har stilt velvillig opp for avd Asker og Bærum med aktiviteter i rally, og jeg er hennes håndlanger der.