Styrepresentasjon

Stein Fauske, Leder

<Tekst og bilde kommer>

 

Dagdrid Hokstad

Dagfrid Hokstad, Nestleder

<Tekst kommer>

 

 

 

 

Bjørg W. Andreassen, Sekretær

HUND PRIVAT:
– Jeg vokste opp med jakthund i barndomshjemmet.
– Fikk min første Berner Sennenhund i 1988.
– Hadde mitt første Berner Sennenhund kull i 1990. Totalt har jeg hatt 14 valpekull.
– Har pr. i dag 10 Berner Sennenhunder, 3 hjemme og resten på fôr eller i felles eie.
– Hadde også en Cocker Spaniel fra 1996 til 2010

VERV INNEN HUNDEMILJØET:
– Styret NKK Region Rogaland fra 1995. Styremedlem, nestleder og leder siden 2006.
– Representant i NKK’s representantskap (RS) fra 2001 og er det fortsatt.
– Medlem av NKK’s Disiplinær Komité fra 2015 og ennå.
– Styret i Sør-Rogaland Brukshund Klubb fra 2007. Vara, nestleder og så leder fra 2009 – 2017.
– Styret i Norsk Berner Sennenhundklubb fra 2005 til 2013, nestleder i 4 år og varamedlem i 4 år. Gikk inn igjen i 2017 som sekretær som jeg er ennå.
– Var med å starte og var leder av sunnhetskomiteen i Norsk Berner Sennenhundklubb fra 2005 – 2010.

ARRANGEMANGS LEDELSE/DELTAGELSE I HUNDEMILJØET:
– Har vært ansvarlig for utstillingen til Norsk Berner Sennenhundklubb avd. Rogaland fra 1992 t.o.m 2016.
– Har også vært ansvarlig for NBSK Rogalands del av Vestlandsspesial de årene den har vært arrangert.
– Delaktig i utstillingskomiteen i Sør-Rogaland Brukshund Klubb (Jær-Utstillingen) siden 1996 og hatt ansvar for utstillingen de siste 6 – 7 årene og har det ennå.
– Teknisk arrangør for NKK’s Internasjonale utstilling i Rogaland fra 1995 t.o.m. 2010 og overtok hele ansvaret for for NKK’s , Internasjonale utstilling i Rogaland fra 2011.
– Har hatt ansvar for NKK Region Rogalands Valpeshow siden 1996 og har det fremdeles.
– Har hatt ansvar for DogArra, og dommerinvitasjoner for alle utstillingene, mer eller mindre hele tiden. (Inviterer dog ikke dommere til NKK’s Internasjonale utstilling)
– Har holdt flere kurs opp gjennom tidene, bl.a. «Kurs for utstillingsarrangører»
– 2 av mine hunder har vært ukentlige besøkshunder på et sykehjem i Stavanger siden 2007

AUTORISASJON: Autorisert ringsekretær siden 1997.

YRKESLIVET:
– Ansatt i oljerelatert virksomhet i over 40 år.
– Pensjonert fra Aibel AS 1. juni 2017 der jeg var ansatt som overingeniør innen rør disiplinen.
– Var der leder av ingeniør organisasjonen NITO i Aibel AS med ca 900 medlemmer.
– Har sittet i styret i NITO avd. Rogaland i en periode.
– Satt som ansatt representant i styret i Aibel AS de 4 siste årene jeg var yrkesaktiv.

 

Janne Ekse, Kasserer

<Tekst og bilde kommer>

 

Portrett Styremedlem Jon Jerre

Jon Jerre, Styremedlem

Jeg har vært medlem i styret i NBSK siden 2015. Har tidligere vært 9 år i avdelingsstyret for NBSK Asker & Bærum (2005 – 2014), hvorav de siste 6 årene som leder (2008 – 2014). Jeg har hatt hund i ca. 50 år av mitt liv, først airedale terrier (Ranja), dernest 3 runder golden retriever (Shot, Kim og Caissa), før jeg startet med berner i 2001 (Ronja). Ronja var trekkhund for psykisk utviklingshemmede barn i Bærum kommune. Vi har nå 2 bernere; Topsy (født i april 2010) og Bob Marley (mars 2012). Vi er aktive med Topsy som er godkjent som besøkshund på eldresenter, og Bob Marley som er trekkhund for gjennom avtalen vi har med Bærum kommune.

Gro Solberg, 1. varamedlem

<Tekst og bilde kommer>

Britt Elin Flåten, 2. varamedlem

<Tekst og bilde kommer>

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.