Mottar du ikke medlemsbladene Berner’n og Hundesport? Sjekk din postadresse

Ved hver utsendelse opplever vi at mange eksemplarer av Berner’n kommer i retur, med Postens angivelse av «mottaker er ukjent» eller at det er «feil adresse».

Bladene Berner’n (fra NBSK) og Hundesport (fra NKK) sendes til den adressen som ligger i NKKs medlemsregister for NBSK. Hvis din adresse der er feil, mottar du ikke bladene.

Sommernummeret av medlemsbladet Berner’n skal straks sendes ut. Vi ber derfor alle om å dobbeltsjekke at egen postadresse er riktig, og eventuelt rette dette. Dette gjøres via «Min Side» på NKKs side (www.nkk.no). Du finner også info på denne siden, under kap. 1 Jeg har flyttet / byttet adresse. Sjekk også din e-postadresse – for noen mangler e-postadressen, for andre er den feil (f.eks. har byttet jobb og dermed e-post).

Som oftest er det én av følgende grunner til at bladene sendes i retur:

  • Du har flyttet men ikke rettet opp adressen i NKKs register
  • Du har flyttet, men ettersendingsperioden som posten opererer med er utløpt
  • Du har registrert feil gateadresse (gatenavn eller husnummer) eller feil postnummer i NKKs medlemsregister (selv om bare siste siffer er feil i postnummeret, f.eks. angitt xx00 i stedet for xx01, har vi opplevd at posten returnerer blader).
Print Friendly, PDF & Email