Årets klubbmestre er kåret

Klubbmestrere i RL/LP 2024: F.v. Patricia/Birka (RL Elite), Monika Hansen/Frida (RLIII), Torhild/Theodor (RLII), Elin/Pan (RLI/LPI)

Pinsetreffet forbindes av mange med eksteriørutstilling, men arrangementet har også en annen side som viser at berner sennenhunden ikke bare er usedvanlig vakker, men den er like mye en svært brukelig brukshund.

Parallelt med utstillingene var det lørdag offisielt stevne i rallylydighet med Ina Wold Eriksen som dommer, og på søndag offisielt stevne i lydighet med Geir Brandzæg som dommer. Rally er i vinden, og stevnet ble fulltegnet på kort tid med hele 60 deltakere. I lydighet var det ikke fult så mange påmeldt, men også her var det skarp konkurranse om plasseringene.

Det var flere bernere som deltok i alle klasser så nær som LP3. Det sørget for at det ikke bare var å stille opp for å hente årets klubbmesterskap. Premiene i stevnet var gitt av Eukanuba Norge, mens Kantefølflak, chips for fjellfolk, en bedrift som holder til nettopp på Torpomoen, bidro med deltakerpremier.

Klubbmester i rally 2024

Rally kl. I:
Elin Granhus m/Pan

Rally kl II:
Torhild Sølvberg m/Theodor

Rally kl. III:
Monika Hansen m/Frida

Rally kl. Elite:
Patricia H. Risopatron m/Birka

Klubbmester i lydighet:

Lydighet kl. I:
Elin Granhus m/Pan

Lydighet kl. II:
Elin Granhus m/Hastings

Print Friendly, PDF & Email