Årets siste, og kaldeste, kløvhundprøve

Fire kløvhunder på stranda ved Mjøsa

NBSK avd. Hedmark arrangerte årets siste kløvhundprøve. Den gikk langs Mjøsas strender ettersom det nå er skiføre på Sjusjøen og Snørvillen. Temperaturen var lav, minus ti, men det var det egentlig bare eierne som gjorde noe nummer av. For hundene var det uproblematisk. For sikkerhets skyld var det plassert ut en “tilfluktsbil” med tepper og pledd midtveis. Men denne ble det altså ikke bruk for. Stine Johansen Skaug var prøveleder. Takk for innsatsen, alle sammen. Godt jobba!

Gratulerer med kløvhundmerke i sølv til f.v.: Prim, Xandy, Molly og Walter. Tre blad Hubba Bubba, Kjersti Olsen, og èn fra Bernerutsikten, Grete Skjerve. Gullmerket er neste steg, men det blir eventuelt først til våren igjen. 

Print Friendly, PDF & Email