Lydighetstrening med instruktør, høsten

Vi starter opp igjen med lydighetstrening (hverdagslydighet), i alt fem onsdager kl. 19:00 på Levre skole med instruktør (se datoene nedenfor). Varighet ca. 1 til 1,5 time, avhengig av hvor mange som deltar.

Regelmessig lydighetstrening med instruktør er svært nyttig for de aller fleste av oss. Det å få en lydig hund krever kontinuerlig arbeid og terping, og gode tips fra en dreven instruktør er svært nyttig. Dette temaet var også ønsket av mange av de som svarte på spørreundersøkelse tidligere i år.

Instruktør: Vi fortsetter med Heidi som instruktør. Treningen er åpen for alle, du kan delta på alle eller bare noen av treningene – det bestemmer du selv.

Betaling: Vi har valgt en enkel løsning på betaling – deltakelse betyr at du betaler avdelingens Abonnements- og deltakeravgift for 2023. på kr. 300 – uansett om du deltar bare én gang, eller alle gangene.

Påmeldingene skjer via Spond (legges ut mandag i hver av ukene), eller ved å sende e-post til [email protected]. Treningen er planlagt følgende onsdager (endringer kan forekomme, disse annonseres via Spond og Facebook).:

  • 20. september
  • 18. oktober
  • 1. november
  • 22. november
  • 6. desember
Print Friendly, PDF & Email