Tok kløvhundmerket i gull

Prøveleder overrekker rosett til hundeføreren
Vel gjennomført og bestått kløvhundprøve. Kjersti Olsen (t.v) og Jan Roar Sekkelsten (t.h.)

Et døgn etter at utstillinger og prøver i lydighet og rally var avsluttet gjorde Nuch Great Balls of Fire, til daglig Zorro, seg ferdig med kløvhundprøven til gullmerke. Prøven ble bestått med god margin etter å ha tilbakelagt tilsammen 30,7 kilometer fordelt over to dager med 13,2 kilo på ryggen. Zorro er født september 2018 og tok bronsemerke samme sted for et år siden. Elisabeth von Hirsch og Kjersti Olsen (på bildet) var konstituerte prøveledere ettersom Jan Roar er leder i brukshundkomitèen og normalt den som er prøveleder ved slike anledninger. Zorro er den niende hunden som klarer gullmerket. Så vi kan både få gullmerke nummer 10 samme år som vi markerer kløvhundmerke nummer 100.

Print Friendly, PDF & Email