Lydighetstrening med instruktør

Vi starter opp igjen med lydighetstrening (hverdagslydighet), i alt fem onsdager kl. 19:00 på Levre skole med instruktør (se datoene nedenfor). Varighet ca. 1 til 1,5 time, avhengig av hvor mange som deltar.

Regelmessig lydighetstrening med instruktør er svært nyttig for de aller fleste av oss. Det å få en lydig hund krever kontinuerlig arbeid og terping, og gode tips fra en dreven instruktør er svært nyttig. Dette temaet var også ønsket av mange av de som svarte på spørreundersøkelse tidligere i år.

Instruktør: Vi fortsetter med Heidi som instruktør. Treningen er åpen for alle, du kan delta på alle eller bare noen av treningene – det bestemmer du selv. Vi vil ila. våren vurdere muligheten for å kunne arrangere en bronsemerkeprøve når vi nærer oss sommeren, for de som måtte ønske det. Heidi har poengtert at de fem treningene avdelingen legger opp til ila. våren neppe er tilstrekkelig for å kunne bestå prøven, ønsker man å gå opp til prøver forutsetter det at man trener på egen hånd i tillegg..

Betaling: Vi har valgt en enkel løsning på betaling – deltakelse betyr at du betaler avdelingens Abonnements- og deltakeravgift. uansett om du deltar bare én gang, eller alle gangene. Beløpet er ikke fastsatt ennå, det vil bli bestemt på Årsmøtet som holdes 8. februar, men som en indikasjon – avdelingsstyret har foreslått å holde denne uendret på kr. 300. Vi sender ut informasjon senere om innbetaling.

Påmeldingene skjer via Spond (legges ut mandag i hver av ukene), eller ved å sende e-post til [email protected]. Treningen er planlagt følgende onsdager (endringer kan forekomme, disse annonseres via Spond og Facebook).:

  • 1. februar
  • 22. februar
  • 15. mars
  • 12. april
  • 3. mai
Print Friendly, PDF & Email