Temakveld 25.1 – Aktivisering av hund

Onsdag 25. januar har vi temakveld, den holdes i lånte lokaler på Henie Onstad seniorsenter Sonja Henies vei 12, Høvik). Vi starter kl. 19:00, antatt varighet 2 – 2,5 timer.

Tema: Vi har leid inn Hilde Iren fra Smarthund som blant annet skal snakke om aktivisering av hunder som pga. for eksempel skade/operasjon ikke kan gå turer, men må holde seg mye i ro.  Vi får eksempler på konkrete øvelser og aktivisering hvor hunden må bruke hodet fremfor å løpe og snuse ute. Vi har jo store hunder med sort varm pels, så slike øvelser vil også være fint på varme sommerdager hvor hundene søker skygge og er vanskelige å motivere til turer i varmen.

Påmelding: Deltakelse er gratis for de som betaler avdelingens Abonnements- og deltakeravgift for 2023. For alle andre er det kr. 100 pr deltaker/familie. Til orientering, satsen for Abonnements og deltakeravgiften for 2023 er ikke bestemt ennå, men forslaget fra styret er å holde denne uendret (kr. 300), vil bli besluttet på årsmøtet 8.2.2023. Vi sender ut betalingsinformasjon til alle deltakere etter årsmøtet. Temakvelden er uten hund. Vi serverer kaffe/te og kaker. Påmelding ved å respondere på Spond (lagt ut nå), eller sende e-post til [email protected]

 

Print Friendly, PDF & Email