Lydighetstrening med erfaren instruktør – vil du være med?

Vi starter opp igjen med lydighetstrening (hverdagslydighet), i alt fire onsdager kl. 19:00 på Levre skole med instruktør (se datoene nedenfor). Varighet ca. 1 til 1,5 time, avhengig av hvor mange som deltar.

Regelmessig lydighetstrening med instruktør er svært nyttig for de aller fleste av oss. Det å få en lydig hund krever kontinuerlig arbeid og terping, og gode tips fra en dreven instruktør er svært nyttig. Dette temaet var også ønsket av mange av de som svarte på spørreundersøkelse tidligere i år.

Vi har vært så heldige å Heidi tilbake som instruktør, hun har lang erfaring som trener, blant annet i Schäferhundmiljøet, før hun ble fast trener i avdelingen vår – Heidi trente oss gjennom mange år inntil for noen få år siden. Treningen er åpen for alle, du kan delta på alle eller bare noen av treningene – det bestemmer du selv. Vi har valgt en enkel løsning på betaling – deltakelse koster kr. 300 (uansett om du er med én eller alle gangene). For de av dere som allerede har betalt avdelingens Abonnements- og deltakeravgift (kr. 300) er deltakelse gratis. Ønsker du å betale, eller ikke husker om du har betalt, så bare send meg en mail til [email protected] så sjekker vi og sender deg info om avdelingens kontonummer. Påmeldingene skjer via Spond (legges ut mandag i hver av ukene), eller ved å sende en mail (samme mailadresse som over). Treningene på denne siden av jul med Heidi er følgende onsdager:

  • 19. oktober
  • 2. november
  • 23. november
  • 7. desember
Print Friendly, PDF & Email