Berner’n nr. 4 sendes snart ut – sjekk din postadresse

Vi erfarer fortsatt at mange nummer av Berner’n kommer i retur, med angivelse av «mottaker er ukjent» eller at det er «feil adresse». Antall returer varierer, men ligger ofte på rundt 30 blader. Hvis det er registrert feil adresse på deg får du ikke bladet ditt i postkassen.

Siden nr. 4 av Berner’n nå er i produksjon og snart skal sendes ut ber vi alle om å dobbeltsjekke at egen postadresse er riktig, og eventuelt rette dette umiddelbart. Dette gjøres via «Min Side» på NKKs side (www.nkk.no).

Berner’n sendes til den adressen som ligger i NKKs medlemsregister for NBSK. Som oftest er det én av to grunner til at bladene sendes i retur:

  • Du har flyttet men ikke rettet adressen i NKKs register
  • Det er en feil i angitt gateadresse (gatenavn eller husnummer) eller det er feil i angitt postnummer (selv om bare siste siffer er feil i postnummeret, f.eks. angitt xx00 i stedet for xx01, har vi opplevd at posten returnerer blader).
Print Friendly, PDF & Email