Medlemsmøte 28.11, foredrag ved Smarthund

Vi har gleden av å invitere til medlemsmøte hvor vi får et innholdsrikt og nyttig foredrag av fysioterapeut på hund, Hilde Iren Austad Solberg / www.lanis.nowww.smarthund.no.

Arrangementet vil bli avholdt på Ringsaker v.g. skole, auditoriet. (Skolevegen 16, 2383 Brumunddal), søndag 28.11.2021, kl. 11:00

Foredraget heter «Koordinasjon, balanse og styrketrening for hund»

Dette foredraget tar for seg viktige aspekter for deg som har hund, både små og store raser. Man vil få godt utbytte av kurset uansett alder på hunden. Øvelsene som blir vist og forklart vil hjelpe eldre hunder som sliter litt med fysikken, og vil være fine også for yngre hunder, for å forebygge plager. Dere vil høre om hundens fysiske oppbygning, vanlige svakheter på tyngre raser, hva som skjer med hundens kropp fra valp til voksen og til eldre. Foredragsholder viser øvelser som forebygger vanlige plager hos hunder i alle aldre. Dere lærer dere å se etter tidlige tegn på svekkelse hos hunden, som kan være tegn på at hunden din trenger hjelp. Ved å se dette tidlig, vil du kunne stoppe en negativ utvikling, sånn at hunden din kan ha bedre livskvalitet, lenger. Det vises øvelser som gir både styrket muskulatur, bedre balanse og koordinasjon. Som et ekstra pluss, vil øvelsene også gi god hjernetrim. Mange av øvelsene passer også til hunder hvor fysikken ikke er helt på topp.

Foredraget er gratis for våre medlemmer. For andre som har lyst til å delta, men som ikke er medlemmer av NBSK koster det kr. 50.

For spørsmål og/eller påmelding, ta kontakt med Turid Wettre: [email protected]

Print Friendly, PDF & Email