PINSETREFFET – AVLYSNING

Dessverre så ser vi oss nødt til å avlyse pinsetreffet i år også. Regjeringen har fortsatt ikke lempet på reglene om kryssing av kommunegrenser når det gjelder arrangementer av en viss størrelse. Vi har  vært i kontakt med kommunelegen i Ål kommune, for å se på  mulighetene for å kunne gjennomføre arrangementet. men fikk også der til svar at vi ikke kunne arrangere pinsetreffet etter dagens regler. Vi hadde i det lengste håpet at dette skulle være mulig. Men dessverre så gikk det ikke.

Torpomoen ønsker oss hjertelig velkommen tilbake neste år

Vår kontakt på Torpomoen,, Britt Kristin, ber oss å opplyse om at de som har bestilt rom, ikke trenger å avbestille. Det ordner de der. Men hvis noen ønsker å benytte seg av turmulighetene rundt Torpo og Ål, så er det mulig å bestille rom på Torpomoen.  Men da må dere ta kontakt med Britt Kristin.

Så gjenstår å ønske alle en fin 17. mai og en god og hyggelig pinse, og så sees vi i Tromsø og på Trønderspesialen  før sommeren, og på flere andre spesialer ut over høsten.

og………VELKOMMEN TIL PINSETREFFET I 2022

 

Vennligt hilsen

Utstillingskomiiteen i NBSK

Anette Søhagen

Print Friendly, PDF & Email